Filtrer og ordne
Gloria triangel-BH
179 NOK
Ylva triangel-BH
149 NOK
Ylva triangel-BH
149 NOK
Ylva triangel-BH
149 NOK
Peggy triangel-BH
129 NOK
Peggy triangel-BH
129 NOK
Peggy triangel-BH
129 NOK
Simone triangel-BH
199 NOK
Simone triangel-BH
199 NOK
Sanna topp
149 NOK
Elvira triangel-BH
179 NOK
Kayla triangel-BH
149 NOK
Kayla triangel-BH
149 NOK
Mika strap triangle bra
149 NOK
Mika strap triangle bra
149 NOK
Kathy triangel-BH
149 NOK

Triangel-BH

Triangel-bh online på Gina Tricot

Finn en triangel-BH som passer perfekt

En triangel-BH har kopper som er formet som et triangel, derav triangel-navnet! Utformingen er både pen og praktisk, ja faktisk så elegant at de ofte finnes i bikiniform.

Triangel-BH av praktiske årsaker

Det aller viktigste for oss kvinner er at vi har på oss en BH som er tilpasset vår livsstil. Ikke skal den bare se bra ut, men den skal holde alt på plass uten å stramme eller føles ubehagelig på noe vis. Dersom du liker den romantiske stilen, kan en lekker blondebehå være svaret. Uten en behagelig bh vil ikke dagen bli den samme. Derfor er vi glade for at du kan velge og vrake i mange lekre modeller i seksjonen for undertøy hos Gina Tricot. Velg mellom Push up-bh eller sporty topper, det viktigste er at du føler deg vel i akkurat den modellen du har på deg.

Push up-bh gir deg et løft

Det er ikke tvil om at en riktig tilpasset push up-bh kan gjøre deg mer tiltrekkende. Den kan være det lille ekstra som skal til for at den nye kjolen skal sitte riktig. Samtidig som at din nye BH hjelper deg med ditt utseende, bør du hjelpe til slik at den varer lenge. Bruk alltid vaskepose i vaskemaskinen, samt brett den alltid slik at koppene ligger inni hverandre og ikke blir flate.

Finn riktig stil og størrelse

Det å finne riktig størrelse i bh er ingen smal sak. Den skal sitte riktig både foran og bak. Noen ganger kan det hende den strammer rundt ryggen, men passer foran. Andre ganger motsatt... I tillegg så har ulike land ulike måter å oppgi størrelser på. Skal du på jentetur til en storby i Europa kan det være vanskelig å kjøpe lingerie. Det lureste er å handle det du trenger online, der du bruker en gammel BH sine mål som grunnlag. Dersom den satt perfekt, da vet du at den nye også vil gjøre det! De pengene du sparer ved å handle på nett hos oss, kan du heller bruke til flybilletten.

Kjøp undertøy online og få det levert på døra umiddelbart, takket være vår raske ordrebehandling. Hos Gina Tricot kan du finne akkurat den stilen du elsker mest til lavest mulig pris, uten at dette går på bekostning av kvaliteten. Forny deg fra innerst til ytterst når du føler for det, slik at du alltid vil gå dagen i møte med et smil.