Joggebukse

Sweatpants online på Gina Tricot

Finn din joggebukse hos Gina Tricot

Alle garderober bør være utstyrt med en fin og behagelig joggebukse. Hos Gina Tricot kan du også velge mellom flere modeller og farger på dine favorittbukser.

Basisgarderoben bør inneholde minst en joggebukse

Alle bør utstyre basisgarderoben med et par joggebukser. Det er alltid deilig å kunne smette på seg en myk sweatpant i forskjellige farger uansett årstid. Kle deg i en stilren joggebukse med normal passform. De er komfortabel i en avslappet hverdag og kan også anvendes som fritidsklær. Kle deg i sweatpants med flotte broderte detaljer eller joggebukser med glidelås. Hos Gina Tricot kan du velge mellom flere modeller joggebukser i flere stiler og farger. Kombiner mellom forskjellige farger alt etter anledningen. Et par joggebukser kan fint styles med f.eks. et par fine espadrillos eller en av dine andre lave sneakers.

Riktig behandling for sweatpants til damer

Ta vare på dine myke sweatpants med riktig vask. Vreng buksen før vask og vask den med like farger på finvask. Dra igjen eventuell glidelås eller lukk knapper før du legger den i vaskemaskinen. For å opprettholde den myke kvaliteten i materialet bruk gjerne skyllemiddel. Unngå tørketrommel og rist plagget etter vask for å hindre eventuelle bretter i stoffet.

Praktiske og fine joggebukser hos Gina Tricot

Du trenger ikke velge mellom praktiske eller fine joggebukser lengre. Hos Gina Tricot kan du utstyre garderoben med hva du trenger for de avslappede dagene gjennom året. Velg mellom deilige joggebukser med trykk, som også har en normal passform. Kle deg med behagelige joggebukser med søte detaljer som lommer foran og knyting i linningen. De smale buksebenene sitter pent på kroppen og gjør buksen til noe mer enn kun en fritidsbukse. Legg merke til det myke stoffet og en bred linning både i livet og på kantene. Det er gøy å kle seg med flotte plagg, også feminine, elegante joggebukser!

Finn et assortert utvalg joggebukser hos Gina Tricot. Du får rask levering på din bestilling, og gratis frakt til din nærmeste butikk. Bruk sparte penger på en kul statement tee til dine nye bukser. Del også gleden med dine venner med et gavekort. Våre gavekort kan brukes i våre butikker og i vår online butikk. Gina har flere nyheter hver dag for deg og dine venner.