Robyn boyfriendjeans
499 NOK
Kate tomboy jeans
499 NOK

Loose fit jeans

Loose fit jeans online på Gina Tricot

Loose fit jeans – komfortabelt og kult

Alle bør ha minst et par loose fit jeans i garderoben sin. Det er deilige hverdagsbukser som kan kombineres med et utall ulike topper, gensere og sko for å variere uttrykket.

Loose fit jeans – finnes i mange varianter

Uansett hvilken stil du foretrekker, finner du et par loose fit jeans som passer til deg. Har du en røff og kul stil, foretrekker du kanskje et par slitte jeans? Det finnes varianter med både høyt og lavt liv. Kanskje du kan kombinere jeansen din med en elegant crop top, eller ei enkel skjorte? Blant de heteste trendene i motebildet nå finner vi girlfriend jeans. Dette er en jeans som kan kombineres med forskjellige overdeler, enten det er et feminint og søtt uttrykk du ønsker, eller du går for et litt røffere image. Det er bare fantasien som setter grenser for deg.

Hvordan vaske jeans med høyt liv

Jeans er et plagg laget av bomull, som ikke bør bli vasket for ofte eller på for høy temperatur. Vent til plagget er skittent før du hiver det til vask, og følg vaskeinstruksjonene nøye. Du bør ikke bruke tøymykner på plagg i jeansstoff. Jeansen din bør helst lufttørke og bør heller ikke tromles i maskin.

Loose fit jeans for en hver anledning

Enten det er et par smale jeans du er på jakt etter, eller foretrekker baggy jeans, har vi det du leter etter. Loose fit jeans har god passform og er behagelige å ha på. Du finner dem i ulike utførelser og modeller. Du kan style dem opp ved å bruke topper med detaljer som blonder eller glitter, eller kanskje ved å bruke et stort smykke eller høye hæler til. Da kan du gå rett fra jobb til en kveld på byen med venninnene dine. Varier stilen din ved å bruke både bukser med høyt liv og lavt liv, midjetopper eller elegante skjorter.

Kanskje du har vært på jakt etter et par nye boyfriend jeans? Hos oss på Gina Tricot finner du ulike modeller. Vi har også alt du trenger for å lage et perfekt antrekk, uansett anledning. Sjekk ut våre andre kategorier. Leveringstiden er rask, så hvis du slenger inn en bestilling nå, ligger det en pakke og venter på deg om et par dager.