Sienna original jeans
499 NOK
Sienna original jeans
499 NOK

Original jeans

Original jeans online på Gina Tricot

Original jeans – finn dine nye favoritter

Under kategorien original jeans hos Gina Tricot finner du super lekre modeller og farger. Uansett om du ønsker figurnære jeans med høyt liv, eller om du i stedet velger ankellange jeans, er du sikret et par kule bukser.

Original jeans til moteriktige damer

Den riktige jeansen gir deg det rette uttrykket, uansett anledning. Om du skal på bytur med venninner eller om du ønsker den perfekte jeansen til hverdags, så finner du den perfekte kvaliteten og stilen i våre bukser. Høyt liv er i tiden nå, og bidrar til at midjen blir enda smalere. Ankeljeans passer deg perfekt, og er lekre til den hvite sommerblusen. Vi har også andre moteriktige fasonger, som våre momjeans som er rette fra kneet og ned. Jeggings er også populære, og med sin elastiske og smale passform sitter den som støpt. Nyt friheten det er å kunne velge mellom utallige spreke farger, fra lys grå og blå, til mørkeblå- og grå.

Bevar kvaliteten på dine jeans med høyt liv

For at dine favorittjeans skal beholde den gode passformen, og ikke miste farge, er det viktig å følge vaskeinstruksene. Du benytter vanlig vaskemiddel til farget tøy, og det anbefales å ikke benytte skyllemiddel. Om jeansene er elastiske bør du ikke benytte blekemiddel. Vreng gjerne buksene dine før du vasker dem, og det beste er å vaske plagg med samme farge sammen. Da unngår du at fargene smitter over. Denimjeans kan ikke tørkes i tørketrommel, men må henges direkte til tørk. Behold levetiden på dine jeans med riktig bruk og vask.

Originale Jeans – Sitter som et skudd

Originale jeans fra Gina Tricot utgjør helheten i ditt garderobeskap. Det er ikke uten grunn at du får den oppmerksomheten du fortjener når du har på deg stilige stretchjeans i en utmerket passform. Svarte jeans passer utmerket til alle anledninger, og sitter som støpt til kroppen. Din midje forlenges og gjøres smalere med høyt liv, og du velger den fasongen du selv ønsker. Både farge og fasong spiller inn, og med riktig tilbehør er du riktig lekker. Match gjerne med en feminin bluse, og røffe smykker. For det riktige uttrykket, benytter du lekre pumps til festanledningen og sneakers til hverdags. Skaff deg yndlings jeansen din nå hos Gina Tricot.

Handle dine jeans, topper og tilbehør hos Gina Tricot – motebutikken på nett. Her finner du alt du behøver til din sommer- og vintergarderobe. Stilige jeans til damer, er et must i enhver garderobe. Velg den passformen som passer din kropp best, og vær sikker på at du alltid tar deg best ut. Vi har rask levering, gratis frakt og 14 dagers returrett.