Plisséskjørt

Plisserte skjørt online på Gina Tricot

Plisséskjørt – når du vil pynte deg

Denne sesongen er det flere ulike varianter av det klassiske plagget plisséskjørt på markedet. Du finner flere modeller, både korte og lange, og i mange ulike stoff og utførelser.

Lek med nye farger denne sesongen

Denne sesongen er det farger og ulike mønster som gjelder. Disse blir ekstra spennende med formen til plisséskjørt. Hvis du foretrekker midiskjørt, finner du mange ulike skjørt å velge mellom. Kombiner med ulike sko og overdeler for å variere uttrykket. Denne sesongen er det også mange herlige maxiskjørt på markedet. De passer både til hverdags og til fest, alt avhengig av materialet og stoffet skjørtet består av. Til en hverdagslook, kan du velge et skjørt i et behagelig stoff og bruke sandaler og en enkel topp med jeansjakke over som tilbehør. Til en mer festlig anledning, kan du velge litt mer glitrende stoff og pyntet tilbehør.

Pass godt på ditt nye sommerskjørt

Skjørt som er laget av litt skjøre materialer, tåler ikke så hard medfart i vaskemaskinen. Det er også fint hvis du har muligheten til å la plagget ditt lufttørke. Ikke vask plagget ditt for ofte, og les vaskeinstruksjonene på plagget ditt nøye, og hold deg til dem – da holder det seg fint mye lengre.

Skjørt for en hver anledning

Enten det er et skjørt til hverdags eller et skjørt til fest du er ute etter, finner du flere modeller å velge i hos oss. Kanskje har du lyst til å prøve et skjørt med høy midje? Det ser fantastisk ut når du kombinerer det med en midjekort topp eller enkel singlet. Vi har flere modeller med høy midje, både lange og korte skjørt, og til både fest og til hverdagsbruk. Om sommeren er det ingenting som er deiligere enn et kort skjørt i et luftig materiale med bare legger under. Det er selve symbolet på sommer og fint vær for mange.

På Gina Tricot online, har vi skjørt som passer til deg, enten du foretrekker maxiskjørt, midiskjørt eller miniskjørt. Det beste med å handle online, er kanskje at du kan gjøre det når det passer deg, og at du kjapt får oversikt over hva slags plagg som finnes I din størrelse innen de kategoriene du er interessert i. Leveringstiden er kort, og det er rimelig, så det er ingen grunn til å ikke unne seg noen nye, spennende plisséskjørt denne sesongen