LÆR OSS Å KJENNE

Hos Gina Tricot gjør vi det ikke vanskelig. Vår styrke har alltid vært å ta vare på det enkle, både innen design og i måten vi arbeider på. I 1997 startet vi en butikkjede som solgte kommersielt levedyktige, feminine trikotplagg. Nå femten år senere har vi vokst til å bli et internasjonalt moteselskap som tilbyr klær og tilbehør til stilbevisste kvinner i 28 land.

OM SELSKAPET

Gina Tricot er en svensk motekjede som tilbyr spennende og feminin mote til kvinner i mer enn 30 land. Siden starten i 1997 har vi hatt en eksplosjonsartet vekst, og vi har i dag 180 butikker i fem europeiske land og over 2000 ansatte. Vi brenner for mote og har som målsetting å tilby kundene en ny og interessant shoppingopplevelse – uansett hvor ofte de handler. Vi fortsetter å ekspandere og retter hele tiden blikket fremover for å se hvordan vi kan utvikle oss som internasjonal moteaktør.

PERSONLIG ATMOSFÆRE

At Gina Tricot er en familiebedrift, merkes godt i organisasjonen. Vi vil at våre ansatte skal vokse i takt med virksomheten, og vi oppmuntrer til personlige initiativ og innspill. Egenskaper som gjennomsyrer selskapet, er positivitet, vilje og driv samt en intuitiv følelse for hvordan vi kvinner vil kle oss. Nå og til neste år. Lidenskapen for mote og evnen til å kommersialisere trender er også det som gjør at vi stadig kan tilby våre kunder spennende shoppingopplevelser og nye måter å holde seg à jour med aktuelle trender på. Vi ser hele tiden fremover, og derfor skjer det også alltid noe nytt hos Gina Tricot.

"Det gjelder å være på alerten"

Anna Appelqvist, Design- og Innkjøpssjef

Anna Appelqvist er Design- og Innkjøpssjef hos Gina Tricot. I 1997 var hun med på å utvikle de aller første kolleksjonene, den gangen hjemme i stuen i Borås. Det har skjedd mye siden den gang – og det har gått fort. For å henge med gjelder det å være på alerten og hele tiden holde seg oppdatert på svingninger i motebildet.