Generelle betingelser

Omfang

Betingelsene nedenfor gjelder alle inngåtte avtaler for kjøp og levering av vare/varer fra ginatricot.com, heretter kalt ”Gina Tricot” eller ”Vi”.

Betingelsene kan endres uten varsel, og kunden anbefales derfor å sette seg inn i dem ved hvert kjøp.

Priser & Avgifter

Samtlige priser er i norske kroner (NOK), inkludert gjeldende moms. Prisene inkluderer ikke ekspedisjonsavgift.

På alle bestillinger tilkommer en avgift som dekker ekspedisjon, håndtering og frakt. Avgiften er i dag på 34,90. Avgiften er den samme uansett hvor mye kunden bestiller og hvordan forsendelsen leveres. Ved delretur betales derfor ikke avgiften tilbake.

Kjøp

Avtale om kjøp inngås når du som kunde har mottatt ordrebekreftelse via e-post fra Gina Tricot. Det forutsettes at kunden har gitt riktige opplysninger om e-postadresse og fysisk adresse.
Fra Gina Tricots norske nettbutikk leverer vi kun til myndige personer med bostedsadresse i Norge.

Kort
Pengene trekkes fra ditt kort når bestillingen leveres. Vi jobber med et autorisert kortselskap som håndterer alle kortopplysninger. Ingen kortopplysninger håndteres av oss. Overføringen er naturligvis kryptert, og vi har støtte for 3D-secure. Alt for kundens sikkerhet

Klarna Faktura
Når du betaler via Klarna faktura, handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon, og du betaler alltid etter at du har fått varene dine.
• Få alltid varen hjem før du betaler
• Betalingstid - alltid 14 dager
• Fakturaen sendt til din e-post.
• Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon
• Alltid 14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven
• Last ned fakturaene dine fra klarna.se
• Mulighet for delbetalinger

En avgift på 19,00 kr per kjøp.

Les mer

Gavekort
Pengene trekkes av gavekortet når orderen levereres. Gavekortet kan også brukes som delbetaling av ordre, og kombineres med kredittkort eller faktura. Gavekort som ikke er lagt ved et kjøp kan ikke korrigeres i etterhånd.
Ved eventuell retur etterbetales pengene i første hand til gavekortet, men maks opp til det beløpet ble brukt da ordren ble opprettet. Kredittkort eller Klarna faktura krediteres først etter at gavekortsbeløpet har blitt etterbetalt.
Det går bare å bruke en gavekortskode per ordre.

Les mer

Leveranser

Levering i løpet av 1-3 dagar. Unntak er til øyer og de nordligste delene av Norge, hvor det kan ta ytterligere opp til 2 dager innen leveransen kommer fram. Leveringstiden kan imidlertid variere, avhengig av mengden bestillinger som skal ekspederes, samt omstendigheter som Gina Tricot ikke råder over.

Vi sender ikke delleveranser. Når kundens ordre leveres, debiteres beløpet for varene som sendes. Når varene er registrert for levering, sendes en leveringsbekreftelse via e-post. Det fremgår av leveringsbekreftelsen om bestillingen sendes til et utleveringssted eller rett hjem. Hvis varene sendes til et utleveringssted, får kunden en SMS når varene kan hentes. Pakken kan spores på nettet via forsendelsens ID.

Transport
Gina Tricot AB sender alle sine pakker med Posten. Om varen blir skadet eller blir borte under transporten til kunden, er Gina Tricot AB ansvarlig, men du må gi beskjed til Posten med en gang du oppdager skader. Du må også kontakte kundeservice angående skadet/bortkommet pakke innen 14 dager. Om varen blir skadet eller blir borte ved retur til ginatricot.com er det kunden som er betalingsansvarlig.

Ikke avhentet pakke

For pakker som ikke hentes, forbeholder Gina Tricot seg retten til å debitere kunden 150,- i ekspedisjonsavgift for returfrakt og håndteringskostnader.

Retur

Vi tilbyr 14 dagers angrerett som gjelder fra du mottar din bestilling. Det eneste vilkåret er at varen blir returnert i originaltilstand, at den er ubrukt og at alle etiketter er på.

For å returnere eller reklamere varer logger du inn med din brukerkonto på ginatricot.com og følger anvisningene under “Min side”.I din pakke medfulgte det en returetikett. Denne fester du på utsiden av pakken.

Hvis du har betalt med kort, settes pengene for returen minus returfrakten, 34,90, til kortet som ble brukt ved kjøpet.

Hvis du betaler med faktura, justerer selv du beløpet for returen på fakturaen som ble sendt til deg på e-post. Du betaler bare for de varene du beholder, samt fraktavgift på 34,90, faktureringsavgift på 19,00 og returporto på 34,90.

Hvis vi har sendt feil eller defekt vare, dekker vi naturligvis returportoen.
Vi justerer fakturabeløpet så snart returen kommer frem.
OBS! Vi sender ikke ut noen ny faktura til deg ved retur. Bruk den opprinnelige fakturaen til å betale.

Gina Tricot bytter ikke varer. Bestilling av nye varer gjøres på www.ginatricot.com. Hvis du bare trenger å bytte en vare for en annen størrelse, kan du gjøre dette i hvilken som helst butikk Gina Tricot. Rett til å bytte i butikken gjelder kun forbehold om tilgjengelighet, samt presentasjon av levering bekreftelse.

Angreretten gjelder ikke for gavekort, truser, kosmetikk, badetøy og ørepynt. Eventuelle defekte varer kan naturligvis reklameres..

Legg merke til at returer ikke skal leveres i en Gina Tricot-butikk.

Feil ved vare

Ved feil på varen bes kunden om å umiddelbart reklamere åpenbare material- eller produksjonsfeil på leverte varer til Gina Tricot- dette gjelder også transportskader. Gina Tricot følger forbrukerkjøpslovens regler.

For å reklamere varer logger du inn med din brukerkonto på ginatricot.com og følger anvisningene under “Min side”.

Sikkerhet

SSL (Secure Socket Layer) brukes til alle korttransaksjoner. Transaksjonene er krypterte. Vi kontrollerer alltid kortets gyldighet og at det er dekning for kjøpesummen. Gina Tricot forbeholder seg retten til å avslå kortkjøp.

Personopplysninger

Personopplysningene som er oppgitt til Gina Tricot ved kjøp, brukes til inngåelse og utførelse av leveringsavtalen, for å opprettholde kundeforholdet samt til markedsaktiviteter som gjennomføres av Gina Tricot.

For å kunne gjennomføre bestillinger er det nødvendig å oppgi opplysningene til tredjepart.
Gina Tricot oppgir personopplysninger til transportforetak for gjennomføring av levering og varsling.

Gina Tricot selger eller overlater aldri personopplysninger for markedsaktiviteter fra andre foretak enn Gina Tricot.

Cookie Policy

En informasjonskapsel er data som sendes fra et nettsted og lagres lokalt i brukerens nettleser mens han/hun besøker et nettsted. Når brukeren besøker det samme nettstedet igjen, kan dataene som er lagret i informasjonskapselen hentes frem og varsle nettstedet om brukerens tidligere aktiviteter.

Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre det lettere å analysere trafikken på ginatricot.com og skape en bedre brukeropplevelse. Det kan for eksempel innebære at vi lagrer informasjon om brukerens valg av land, informasjon om tidligere besøk på ginatricot.com og hvilke sider som ble besøkt på ginatricot.com.

Ved å besøke ginatricot.com godtar du at vi samler informasjon om besøkene dine ved hjelp av informasjonskapsler. Hvis du ikke godtar at vi bruker informasjonskapsler på denne måten, bør du endre innstillingene i nettleseren din til ikke å akseptere informasjonskapsler. Du kan også når som helst velge å fjerne filer med informasjonskapsler som er blitt plassert hos deg. Les mer under hjelpeavsnittet om informasjonskapsler i nettleseren din.

Læs mere her: Personvernpolicy.

Aldersgrense

Gina Tricot ekspederer ikke bestillinger til personer under 18 år, fordi man ifølge loven må være myndig for å inngå en avtale.

Reservasjoner

Gina Tricot tar forbehold om eventuelle feil i bilder eller tekster. Eventuelle tvister henvises til Forbrukertvistutvalget. Gina Tricot følger alltid utvalgets anbefalinger.

Force majeure

Under force majeure oppheves Gina Tricots forpliktelser. Hvis force majeure råder i mer enn 2 måneder, har både kunden og Gina Tricot rett til å heve avtalen uten erstatningsplikt.

Med force majeure menes blant annet streiker, sykdom hos personalet, transportavbrudd, import-/eksportforbud, uansett om dette forekommer hos foretaket eller hos foretakets leverandører.

Selskapsinformasjon

Gina Tricot AB
Teknologgatan 2
503 38 Borås
Tlf.: +46 33799 19 00
Foretaksnummer:NO892380082MVA

Retningslinjer for personvern

Innledning
Gina Tricot verner om ditt personvern når du anvender våre tjenester. Vi har derfor utarbeidet retningslinjer som forklarer hvordan vi behandler og beskytter dine personopplysninger. Disse retningslinjene kan når som helst endres så vær nøye med alltid å kontrollere hva som gjelder. Siste versjon av personvernretningslinjene finnes alltid tilgjengelig på ginatricot.com.

Disse personvernretningslinjene gjelder også for våre nettjenester og for vårt kundelojalitetsprogram Spotlight. For Spotlight gjelder også egne vilkår i tillegg til disse personvernretningslinjene.

Hvem er ansvarlig for dine personopplysninger?
Det svenske morselskapet Gina Tricot AB er behandlingsansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger og er derfor ansvarlig for at dine opplysninger blir behandlet på riktig måte i samsvar med gjeldende lovgivning. Andre selskaper innenfor Gina Tricot konsernet kan imidlertid også behandle dine personopplysninger i samsvar med disse personvernretningslinjene.

Hvor lagres mine opplysninger?
De personopplysningene som innhentes fra deg vil bli holdt innenfor Europa og EØS. Vi gir ikke ut personopplysninger til tredjeparter, unntatt i situasjoner der dette er påkrevd som følge av en lovbestemt plikt. Gina Tricot kan også overføre dine personopplysninger til en tredjepart i situasjoner som angitt nedenfor i disse personvernretningslinjene.

Hvilke personopplysninger samles inn?
Vi samler inn og lagrer den informasjonen om deg som du gir til oss, for eksempel navn, adresse, kjønn, fødsels- og personnummer , interesser og mobiltelefonnummer, samt informasjon om hvordan du vil bli kontaktet av oss (via e-post og/eller SMS). Vi samler også inn opplysninger om dine kjøp, for eksempel informasjon om kjøpte varer, pris, dato og butikk for kjøpet og eventuelle returer. Dersom du deltar på et arrangement eller kontakter oss, samler vi også inn dine personopplysninger i denne sammenheng.

I Sverige innhenter vi og oppdaterer dine adresseopplysninger automatisk via folkeregisteret. I andre land er det ditt eget ansvar å oppdatere dine adresseopplysninger.

Hvordan bruker vi dine personopplysninger?
Vi bruker dine personopplysninger for følgende formål:

 • - For å kunne bekrefte din identitet
 • - Lagre og administrere din Spotlight-konto i samsvar med vilkårene som til en hver tid gjelder for Spotlight
 • - Behandle dine bestillinger og returer
 • - Kontakte deg med varsling om levering eller dersom det oppstår et problem vedrørende leveringen av dine produkter
 • - Sende SMS når din bestilling kan hentes
 • - Besvare dine spørsmål via e-post eller kundeservice
 • - Analyse og segmentering til målrettede kampanjer
 • - Utsending av generell informasjon og målrettede kampanjer
 • - Informere om eventer/arrangementer
 • - Invitasjon til eventer/arrangementer
 • - Kontroll av alder ved internettkjøp eller ved medlemskap i Spotlight
 • - Sende avstemninger som gir deg mulighet til å påvirke våre tilbud og tjenester
 • - Teste og forbedre våre systemer, ytelse av tjenester
 • - Forhindre bedrageri eller misbruk av våre tjenester
 • - Beregning av bonuspoeng og plassering i riktig Spotlight-nivå
 • - For at du skal kunne delta i våre konkurranser

Lagringstid
Vi kommer ikke til å lagre dine personopplysninger i en lengre periode enn det som er nødvendig for å oppfylle formålene som angitt over eller så lenge vi er forpliktet til å lagre dine personopplysninger etter loven. Etter dette vil dine opplysninger slettes. For Spotlight vil dine personopplysninger bli lagret i den perioden og for det formål som angis i de vilkårene som til enhver tid gjelder for Spotlight.

Hvilke rettigheter har du?
Du har når som helst rett til å motta informasjon om hvilke personopplysninger som finnes lagret hos oss, formålet med behandlingen av disse personopplysningene og informasjon om hvor disse personopplysningene er hentet fra. Forespørsel om å motta slik informasjon skal være skriftlig og sendes til vår kundeservice på den adressen som angis nedenfor.

Dersom du mener at de personopplysningene Gina Tricot behandler er feil eller at disse er blitt behandlet i strid med gjeldende lov, har du også rett til å be om at disse personopplysningene rettes opp, blokkeres eller fjernes. Dette gjør du enten via ginatricot.com eller ved å kontakte vår kundeservice. Gina Tricot er i enkelte tilfeller forpliktet ved lov, og kan også i andre tilfeller dersom Gina Tricot har slik rett etter loven, behandle dine personopplysninger til tross for at du har sendt forespørsel om at disse skal tas bort.

Du kan når som helst tilbakekalle eller endre det samtykket du har gitt eller velge bort reklame på ginatricot.com, gjennom kundeservice eller via de e-postene du mottar.

Hvem har tilgang til dine personopplysninger?
Dine personopplysninger vil ikke overføres eller selges til tredjeparter for reklameformål. Dine personopplysninger kan imidlertid utleveres til tredjeparter dersom dette er nødvendig for å yte tjenester til deg, f. eks. til leverandører for å håndtere levering av bestilte produkter og for analyse av dine personopplysninger for distribusjon av tilbud. I de landene der dette er mulig kan dine personopplysninger også utleveres til tredjeparter for det formål å oppdatere navn og adresse via folkeregisteret eller andre offentlige registre.

Hvordan beskytter vi dine personopplysninger?
Gina Tricot tar de tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak som kreves etter loven for å sørge for at dine personopplysninger ikke manipuleres, går tapt eller blir ødelagt eller at uvedkommende får tilgang til dem. Våre sikkerhetsrutiner er i stadig endring i takt med den tekniske utviklingen.

Alle transaksjoner som utføres gjennom hjemmesiden der dine personopplysninger anvendes krypteres ved hjelp av SSL (Secure Socket Layer).

Informasjonskapsler (cookies)
Informasjonskapsler er data som sendes fra et nettsted og lagres lokalt i besøkerens nettleser mens vedkommende besøker en nettside. Når besøkeren besøker samme nettsted på nytt kan data som ligger lagret i informasjonskapslet hentes opp og notifisere nettstedet om besøkerens tidligere aktiviteter.

Vi bruker informasjonskapsler for å forenkle analyser av trafikk på ginatricot.com og for å skape en bedre brukeropplevelse, dette kan f. eks. innebære at vi lagrer informasjon om forbrukerens valg av land, informasjon om tidligere besøk på ginatricot.com, samt hvilke sider som er besøkt på ginatricot.com. Vil du lese mer om informasjonskapsler kan du gjøre dette her: http://www.allaboutcookies.org/.

Når du besøker ginatricot.com får du mulighet til å velge om du samtykker til bruk av informasjonskapsler. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler på ginatricot.com, godkjenner du at vi samler inn informasjon om dine besøk ved hjelp av informasjonskapsler. Dersom du ikke godkjenner at vi bruker informasjonskapsler på denne måten, bør du endre innstillingene i din nettleser til ikke å akseptere informasjonskapsler. Du kan også når som helst velge å fjerne informasjonskapsler som er plassert hos deg. Les mer under hjelp fanen i din nettleser hva angår informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at dersom du ikke godkjenner informasjonskapsler så kan du ikke handle via vår netthandel.

Obligatoriske-/funksjonscookies
Denne typen informasjonskapsler er obligatoriske. Nettsider og deres funksjoner krever dette for å fungere som planlagt. Uten denne typen informasjonskapsler kan du ikke handle via vår netthandel. Disse informasjonskapslene hjelper oss til å forbedre nettsidenes brukervennlighet og fremstilling, samt muliggjør ulike funksjoner.

Tilpasningscookies
Denne typen informasjonskapsler samler inn informasjon om hvordan du bruker nettsteder. Tilpasningscookies hjelper oss blant annet med å identifisere særskilt populære deler av vårt nettsted. Dette gir oss mulighet til å tilpasse innholdet på vårt nettsted slik at det er bedre tilpasset dine behov, hvilket gir deg en bedre brukeropplevelse. Informasjon som samles inn med denne typen informasjonskapsler er ikke knyttet til en bestemt person.

Informasjonskapsler fra tredjeparter
Denne typen informasjonskapsler kommer fra tredjeparter, f. eks. sosiale nettverk. De brukes først og fremst for å integrere innholdet i sosiale medier, f. eks. Social Plugins eller til analyser (f. eks. Google Analytics).

Navn på informasjonskapselFunksjonTredjeparts-informasjons-kapselBeskrivelse
Font SizeObligatoriskNeiLagrer dine innstillinger (som kontraster, farge og font) for å gi deg en best mulig opplevelse av ginatricot.com.
Jsessions IdipmObligatoriskNeiAktiveres for å kunne gi deg relevant informasjon ut fra når og hvordan du logget inn på nettsiden, bare aktiv 15 minutter etter at du logget inn.
Google AnalyticsTilpasning/sporingJaAnalyseverktøy for å kunne analysere trafikk og kundens atferd på nettsiden.
Pref/Khcookie/NIS - Google MapTilpasning/sporingJaBrukes av Google for å kunne lagre dine innstillinger til sider som er koblet til Google Maps.
Cookie consentTilpasning/trackingNeiVerifisere at du har godkjent informasjonskapsler og at vi har fått tillatelse til å lagre informasjon.
YSC/Visitor_info1_LiveTilpasning/trackingJaSamle statistikk om videoer koblet til You Tube som finnes på vår nettside.
com.jeroenwijering.solTilpasning/trackingJaSamle statistikk om andre videoer enn You Tube videoer som finnes på vår nettside. Dette flash informasjonskapslet larger informasjon om volum, kvantitet etc.


Social Plugins eksterne lenker
På ginatricot.com kan det ligge lenker til eksterne nettsider. Disse omfattes ikke av disse retningslinjene. Gina Tricot tar ikke ansvar for innholdet på de hjemmesidene som er linket til ginatricot.com.

Når det gjelder bilder fra Instagram som du tagger med noen av Gina Tricot sine hashtags (som Gina Tricot publiserer på sin hjemmeside og på sosiale medier fra tid til annen), vil disse bildene bli gjennomgått og godkjent før de publiseres på vår hjemmeside. Ved å tagge et bilde i samsvar med de instruksjoner som finnes på hjemmesiden, samtykker du til at Gina Tricot publiserer dine bilder på hjemmesiden.

Gina Tricot AB
Personuppgiftsombud: dpo@ginatricot.com
Postboks 906
S-501 10 Borås
Sverige
E-post: customerservice@ginatricot.com
Telefon: 033-7991900
Org. nr: 556534-8843
VAT nummer: SE556534884301


Personvernretningslinjene gjelder fra 2015-11-19