Sweatpants

Sweatpants online på Gina Tricot

Ett avslappnat måste i garderoben

Sedan ett tag tillbaka har det ledigare modet blivit mer och mer populärt. Sweatpants i olika modeller är populärare än aldrig förr och finns i alla storlekar.

Så fixar du den avslappnade stilen

Sweatpants och mjukisbyxor kommer i flera modeller. Vill du ha en mer sportbetonad stil finns det byxor med revärer och klassiskt snitt. Dessa matchas lätt till en hoodtröja och vanliga träningsskor. Söker du ha en mer avslappad stil finns loungekläder och mjukisbyxor med dragkedja. Denna stil är inte bara till för tv-soffan, utan passar lika bra till affären som till skolan. Kläderna är mjuka och sköna och hindrar inte när du rör dig. Mjukisbyxorna finns med både hög och låg midja. De finns också i flera olika färger, allt från klassiskt svart och marinblått till färger som rosa, vitt och orange.

Sweatpants dam och skötsel

Att sköta om sina sweatpants är lätt. Ofta finns tvättråd på en lapp i byxorna. Vanligtvis går byxorna att tvätta i vanlig tvättmaskin i 40 grader C och i vissa fall går de även att tvätta i högre temperatur. Det brukar generellt sätt gå bra att torktumla sweatpants. Det brukar även gå att kemtvätta dem vid behov.

Massor av modeller

Sweatpants och mjukisbyxor finns i flera färger och modeller. Tidigare var sweatpantsen mestadels använda till sport och träning, samt som avslappnat plagg hemma. Nu finns fina mjukisbyxor som passar att använda även ute på stan. Det finns också mjukisbyxor med tryck och olika mönster. Dessa kan enkelt piffa upp en helt vanlig outfit. Ett par svarta eller mörkblå klassiska sweatpants kan lätt matchas med ett par gymnastikskor och en hoodtröja för en sportig look. Ett par tajtare mjukisbyxor med dragkedja nertill kan matchas till en tunika eller oversizetröja för en avslappnad, men samtidigt stilren look. Det finns alltså flera sätt att bära detta bekväma plagg.

Vi har ett stort sortiment av mjukisbyxor i olika former, färger och mönster. Detta plagg blir mer och mer populärt att använda, såväl hemma som på gymmet och på stan. Vilka byxor blir dina nya avslappnade favoriter? Gör din beställning redan idag och njut av dina nya sweatpants. Du kan också beställa dem direkt till någon av våra fysiska butiker och hämta ut dem där. Då riskerar du inte att de råkar ta slut i butiken.