Robyn boyfriend-jeans
499 SEK
Kate tomboy jeans
499 SEK

Loose fit jeans

Loose fit jeans online på Gina Tricot

Ett måste i modegarderoben

Loose fit jeans är ett måste i varje garderob. De är bekväma, moderiktiga och lätta att matcha till alla outfits. De kan bäras på flera olika sätt och till alla olika tillställningar.

Många möjligheter och val

Vi gillar jeans! Jeans går att kombinera till allt och håller dessutom bra. Girlfriend-jeans är motsatsen till den så populära boyfriend-jeansen. Dessa och andra slitna jeans är närmast en bas i garderoben. Det är troligen bara ett fåtal garderober som inte innehåller ett par jeans. Jeansen finns i flera olika färger och med flera olika slitningar. Du kan också väja mellan hög och låg midja på dina jeans. Oavsett vad du önskar, finns jeans för just din kropp. Loose fit jeans sitter inte lika tight som stretchjeans eller skinny jeans och är därför bäst matchade till lite tajtare skjortor och toppar.

Skötsel av jeans med hög midja

Jeans bör bäras några gånger innan man tvättar dem för första gången, eftersom man då får fram deras ultimata passform. Ofta kan jeansen sedan tvättas i en vanlig tvättmaskin vid 40 grader C. Man bör dock hänga jeansen på tork och inte torktumla dem om de innehåller något stretchigt material.

Avslappnat och skönt

Baggy jeans är avslappnade och sköna att bära. De matchas lätt till en tajtare skjorta eller tröja, eftersom de är just baggy. Jeans finns i flera olika slitningar och kan ha allt från små hål, till stora revor vid köpet. Jeans blir naturligt slitna med tiden, men många vill ha slitningen på en gång och väljer därför att köpa redan slitna jeans. Jeansen kan kombineras med flera olika stilar och till flera olika skor. För en avslappnad look kan jeansen kombineras med ett par vanliga gympaskor. För en mer dressad look kan jeansen kombineras med ett par högklackade skor. Det finns många sätt att bära jeansen, som nog får ses som en evig modeikon.

Boyfriend jeans finns i flera storlekar och modeller hos oss. Du kan beställa dina loose fit jeans med snabb leverans, antingen hem eller till din närmaste fysiska butik. Handlar du för över 400 kronor bjuder vi dig på frakten. Beställer du byxorna till din fysiska butik kan du snabbt hämta ut dem där, utan att behöva oroa dig för att de ska ta slut.