Sienna original jeans
499 SEK
Sienna original jeans
499 SEK

Original jeans

Original jeans online på Gina Tricot

Jeans med passform för just dig

I vår kategori av Original jeans finner du jeans i flera olika modeller, färger och passform. Oavsett om du gillar hög eller låg midja, klassiska jeans eller tuffa slitningar och tvättar, kommer du hitta ett par som passar just dig.

Jeans som passar din kropp

Vi har jeans som passar alla olika kroppsformer och storlekar. För dig som är gravid eller har fött barn har vi momjeans i härligt stretchigt material. Vi har också bekväma jeggings för dig som inte vill ha klassiska jeans utan en mer avslappnad, mjuk och stretchig variant. Du hittar även jeans med tuffare tvättar och slitningar som är perfekta att matcha med en hoodtröja, och tajtare stretchjeans som passar utmärkt tillsammans med en blus. Vi har jeans som passar alla tillfällen. Oavsett om du önskar jeans till en finare middag eller till helt vanlig vardag finns det garanterat en modell som passar just dig.

Jeans med hög midja

Jeans går att tvätta i maskin, oavsett modell. Det är en fördel att tvätta dem ut och in eftersom färgerna då bevaras bättre. Det är allra bäst om man kan använda jeansen ett par dagar innan de tvättas första gången. På så vis får jeansen en bättre passform. Till stretchjeans bör du inte använda sköljmedel, eftersom det kan minska stretchmöjligheten i tyget. Jeans bör inte torktumlas.

Färger och skön passform

Jeans är ett måste i alla garderober, oavsett vad de i övrigt innehåller för kläder. Jeansen är snygga, praktiska och lätta att matcha med andra kläder. Jeans finns i flera färger och många väljer att köpa svarta jeans eftersom de är mycket lätta att passa ihop med andra outfits, samt stretchjeans eftersom de är mycket bekväma. De kan användas både till vardags och till finare tillställningar. Hos oss kan du hitta dina gamla favoritjeans, men du kan också hitta en helt ny favorit ur vårt stora sortiment. Här finns det du söker, oavsett vilken kroppsform eller storlek du har. Du hittar också jeans med snygga slitningar och tvättar här hos oss.

Här finns jeans dam i flera olika modeller och färger. Om du handlar jeans och kläder för mer än 400 kronor får du gratis frakt av oss. Om du vill kan du också välja att beställa dina nya jeans till en av våra fysiska butiker. Du kan lätt hämta din vara där och behöver inte vara orolig för att den ska bli slutsåld.