Plisserade kjolar

Plisserade kjolar online på Gina Tricot

Hitta stilen med plisserade kjolar

Plisserade kjolar är en klassiker i garderoben och går att matcha med många olika överdelar och skor. Kombinera din kjol med sandaler, sneakers, boots eller stövlar!

Både till fest och till vardagen

Plisserade kjolar går att matcha med det mesta. De har ett mycket vackert fall tack vare plisseringen och kan användas både till fest, till vardags, under sommaren och under vintern. Midikjolar med plissering är riktigt fint att kombinera ihop med en cardigan, en blus eller någon fin topp. Det går både att klä ner och klä upp plagget. Till fest väljer du att bära din kjol med högklackat och kanske en urringad topp, medan du under vardagen kan bära den med sneakers, boots eller stövlar. Plisserade maxikjolar är jättesnyggt på sommaren, då du helt enkelt kombinerar med sandaler och någon snygg t-shirt eller blus. Överlag är det ett väldigt flexibelt plagg som passar till de flesta.

En fräsch sommarkjol

Kjolar kan tillverkas i många olika material och hur du ska sköta om ditt plagg för att det ska hålla sig fint länge beror på vilket material det är tillverkat i. Följ alltid tvättanvisningarna på ditt plagg så håller det sig fint länge. De flesta plisserade kjolar kan torktumlas, men under sommaren går det ofta lika bra att lufttorka plagget.

Kombinera som du vill

Någonting som är trendigt nu är kjolar som har höga midjor. Den höga midjan ger en vintageinspirerad stil som dessutom är mycket smickrande. En plisserad kjol med hög midja är snyggt att kombinera ihop med en något enklare topp, eller varför inte en body? En plisserad kjol är ofta mycket skön att ha på sig vilket gör att många väljer att bära det som ett vardagsplagg. Till detta är en lite längre kjol perfekt. Ifall du vill ha en modell som passar till fest kan du välja en kort kjol med plisseringar. Kombinera med högklackat, eller varför inte låta dig inspireras av preppystilen?

Välkommen att titta på vårt stora sortiment. Vi har många olika minikjolar, midikjolar och maxikjolar i olika stilar, färger och modeller. Vi får in nya plagg varenda dag och genom oss är det lätt att hitta din stil eller uppdatera din garderob. Hitta dina nya vardagsfavoriter eller passa på att köpa lite snygga festplagg inför helgen. Vi har även mycket snabba leveranser.