Bomberjackor

Bomberjackor online på Gina Tricot

Garanterat cool med bomberjackor

Skaffa en tuff och självsäker look med bomberjackor i olika färger och utföranden. Denna grymt snygga jackmodell har utvecklats från sin barndom och kan idag bäras vid alla tillfällen för en riktigt cool stil!

En tidlös klassiker

Ingen garderob är komplett utan minst en riktigt snygg bomberjacka. En kort bomberjacka i läder gör sig utmärkt till favoritjeansen medan en bomberjacka i satin skiner vackert ovanpå klänningen på väg till festen. Detta gränslöst coola plagg har sina rötter inom det amerikanska flygvapnet och har kommit att bli en tidlös klassiker som är populär inom flera subkulturer, bland annat hiphop och punk. I sin klassiska utformning är jackan vanligen kort samt svart, blå eller grön på utsidan medan insidan är orange, men i sin moderna form kan du i princip få den i vilken färg och längd du vill. Det är din stil och smak som avgör.

Tvätta bara höstjackan när du måste

Låt din bomberjacka hålla dig varm länge genom att sköta om den på rätt sätt. Följ alltid de tvättråd som kommer med jackan för att den ska hålla så länge som möjligt och tvätta inte oftare än nödvändigt. Det är vanligt att smutsavvisande material används till bomberjackor och därmed är det oftast ingen större konst att hålla dem rena.

Vårfin eller rockcool

Är du ute efter en billig jacka som fortfarande får dig att se cool och snygg ut och som passar för de flesta tillfällena? En bomberjacka kan matchas med massor av olika kläder och skor och får dig garanterat alltid att se lite mer självsäker ut. Skaffa en fräsch, ljus vårjacka i vackra, skinande färger som matchar perfekt till dina vita slip ins eller gympadojor. Eller varför inte en grön eller svart bomberjacka som påminner om klassikerna? Dessa går exempelvis utmärkt att kombinera med ett par grova kängor och slitna jeans. Vill du gå all in på rockstuket är det bara att lägga till en grym t-shirt och några coola accessoarer.

På Gina Tricot hittar du snygga och moderna bomberjackor samt andra nya fräscha plagg till bra priser och av fin kvalitet. Här kan du räkna med att dina kläder kommer hem i brevlådan snabbt och enkelt utan krångel. Dessutom går betalningarna snabbt och smidigt och givetvis är säkerheten på topp när du genomför dina transaktioner. Köp jackor online på Gina Tricot idag!