NEW
Farrah jacka
499 SEK
Julia parka
999 SEK
Zoey kavaj
599 SEK
Sophie jeansjacka
239.70 SEK 799 SEK

Vårjackor

Vårjackor online på Gina Tricot

Dags för ljusare tider

Äntligen vår! Nu är det dags att slänga ifrån oss alla tunga vinterjackor och investera i sköna och luftiga vårjackor. En bomberjacka, jeansjacka eller en tunnare kappa, vad väljer du till din vårstil?

Hitta din stil

Det finns många olika stilar som man kan välja mellan när det kommer till en snygg vårjacka. En klassisk stil kan man skapa genom att köpa en fin vårkappa i olika material och nyanser. Om man hellre vill ha en lite kortare jacka kan man till exempel köpa en bomberjacka. Det är en modell som har blivit riktigt trendig på senaste tiden och den går att få i många olika färger och ibland med mönster. Någonting som man kan tänka på är att vissa vårjackor även kan användas ganska långt in på hösten, medan de lite tunnare varianterna även går att använda på sommaren.

Skötselråd för jeansjacka, bomberjacka eller kappa

Många ytterplagg behöver inte tvättas särskilt ofta, utan det brukar räcka att torka av fläckar med en fuktad trasa och sedan bara tvätta plagget några gånger per säsong, när behovet uppstår. Det finns alltid skötselanvisningar som du bör följa om du måste tvätta ditt ytterplagg. Hitta tvättanvisningarna inuti din jacka.

Trenchcoat - klassisk elegans

En klassisk vårjacka som tack vare sin tidlösa elegans alltid är aktuell är en trenchcoat. Det finns många olika modeller att välja mellan, från de längre och dramatiska varianterna till de korta och chica. Den klassiska färgen på denna tunna kappa är beige, men idag kan man även välja på andra nyanser, som till exempel svart, blå och rosa. Om du letar efter en billig jacka eller kappa som går att använda både under våren, tidiga sommaren och tidig höst så är detta ett mycket bra plagg att välja. Under våren kan du ha den med en tunn tröja under, på sommarkvällarna med en tjockare cardigan och under hösten med något varmt och stickat.

Köp vårjackor online för att välja och vraka mellan många olika modeller, stilar, färger och priser. Vårt stora sortiment uppdateras varenda dag och vi har alla olika typer av modeller att välja mellan. Du får även hem din nya jacka mycket snabbt, tack vare våra blixtsnabba leveranser. Oavsett vilken jacka du vill ha i vår har vi nästan garanterat den i vårt sortiment.