Vinterjackor

Vinterjackor online på Gina Tricot

Jackor för alla smaker

Vinterjackor har kommit att bli mer än bara ett plagg som håller oss varma under det kallare halvåret. Det har med tiden utvecklats jackor för alla typer och smaker.

Stilren och varm under vinterhalvåret

Det viktigaste med en vinterjacka är att den framförallt håller dig varm, men sen vill du självklart ha en jacka som är snygg. Då jackor måste vara tillräckligt tjocka för att hålla människor varma en hel dag, så har modet inom vinterjackor haft en viss begränsning. Modet under vinterhalvåret har dock kommit att bli minst lika intressant som modet för sommaren och de andra årstiderna. Bland de olika stilarna hittar du till exempel dunjackor, som är oerhört värmande och även snygga. Ett tema som varit på tapeten i många år är vinterjackor päls, där det kan vara allt ifrån att olika delar av jackorna består av päls eller hela plagget är en pälsjacka.

Skötselråd för korta vinterjackor och jackor i dun

Beroende på vad för material din vinterjacka består av, så är det olika typer av skötselråd som gäller. Har du till exempel en dunjacka så går det att köra maskintvätt i 30 grader. Det går även att torktumla jackan tillsammans med 4 - 5 stycken tennisbollar för att hålla dunet i schack. Ett tips är att alltid tvätta jackor för hand eller vid låga grader som 30 för att förhindra att materialet skadas, även korta vinterjackor bör tvättas på detta sättet.

Anpassa din jacka efter klimatet

Vintern kan vara olika beroende på vart i Sverige du befinner dig. I norr kan det vara aktuellt att ha en tjock dunjacka som håller värmen under en längre period. I söder kanske det är mer aktuellt att ha en täckjacka, då vinterhalvåret kan innehålla en hel del blåst och regn istället för snö. Välj rätt vinterjacka och håll dig både torr och varm under det kallare vinterhalvåret i Sverige. Du kan dessutom hitta vinterjackor billigt från en välkänd klädkedja, som förutom ett stort utbud även bjuder på nyheter varje dag. På så sätt kan du enkelt hitta den vinterjacka som passar dig perfekt.

På Gina Tricot hittar du inte bara det senaste inom trendiga och varma jackor, utan du får även snabb leverans. I Sverige kan vintern komma över en natt och då är det viktigt att inte stå utan vinterjacka. Shoppa online och betala via säkra betalningar. Du kan avslappnat och enkelt bläddra igenom ett stort utbud av olika jackor som skiftar i material, design och färg.