NEW
Paula maxiklänning
499 SEK
NEW
Paula maxiklänning
499 SEK
Noelle glitter maxiklänning
499 SEK

Maxiklänningar

Maxiklänningar online på Gina Tricot

Moderiktigt från topp till tå

Med maxiklänningar fixar du säsongens snyggaste look. Vi har laddat vår kollektion med mängder av vackra klänningar i olika färger och mönster. Vilken stil väljer du?

För fest och vardag

Långa, svala och feminina. Finns det något härligare än en maxiklänning? Det här är en klänningsmodell som ofta har ett böljande material vilket gör den perfekt att bära till både vardag och fest. Den är till exempel ett av de mest populära valen av midsommarklänningar. Under sommaren väljer vi gärna modeller i ljusa färgskalor. Ljusblått, citrongult, vitt och rosa återfinns i färgpaletten. Om du föredrar en mönstrad klänning kan du välja mellan allt från lekfulla prickar till romantiska blomrankor. Självklart kan du även välja mellan flera olika typer av modeller, föredrar du en boho chic inspirerad klänning med volanger eller något mer figurnära?

Skötselråd för maxiklänningar till bröllop

Något som många känner sig osäkra på är hur klänningar ska tvättas. Svaret på dina funderingar finner du på tvättrådslappen. Här anges hur plagget ska tvättas samt torkas. Mindre fläckar kan oftast tas bort med en lätt fuktad trasa. Ett annat tips är att hänga ut klänningen på vädring då och då.

Mode för partylejon

Dags för fest? Plocka fram läppstift och pumps! Hos hittar du mängder av festklänningar. Välj mellan allt från glittriga modeller som sätter dig i festens centrum till stilsäkra modeller i ett mer klassiskt utförande. Om du är på partyhumör har vi garanterat något som kan passar för dig. Snygga maxiklänningar är ett perfekt val då det gäller festoutfits. Om du vill kan du kombinera klänningen med en tunn kofta, en bolero eller en kavaj. Lek gärna med färger, mönster och detaljer för att hitta din bästa feststil. Vi har maxklänningar med både höga och låga kragar, samt med och utan slits.

Letar du efter en billiga maxiklänningar online? Då har du kommit helt rätt. Vi har mängder av modeller i flera olika färger och mönster. Dessutom fyller vi på vår webbshop med nyheter varje dag. Kanske letar du efter en festklänning? Ta en titt i vår kollektionen och höj ditt partyhumör. Självklart erbjuder vi säkra betalningar online samt snabba leveranser av dina plagg.