Florentina klänning i sammet
299 SEK

Sammetsklänning

Sammetsklänning online på Gina Tricot

Säg det med sammet

Vilket är det trendigaste materialet just nu? Sammet så klart! Vill du fixa den snyggaste stilen ska du satsa på en sammetsklänning. Vi har modeller i massor av färger.

Sammet ett trendsäkert val

Vacker lyster. Mjuk elegans. Stilfullt fall. Där har du några av egenskaperna i det spännande materialet sammet. Just nu ser vi sammet överallt. Om du du också vill haka på trenden är alternativen många. En svart sammetsklänning andas verkligen elegans och spänning på samma gång. Maxiklänning eller minikort? Vi har modeller som passar till familjemiddagen så väl som till klubbkvällen. En blå sammetsklänning står också högt upp på önskelistan. Den blå färgen skapar tillsammans med det unika materialet en helt fantastisk lyster! Perfekt om du vill lysa upp festen med andra ord. Kort eller lång ärm? Valet är ditt, båda är lika vackra.

Så tvättar du en kort klänning av sammet

Är du osäker på hur plagg av sammet ska tvättas? Pusta ut! Du hittar nämligen all information som du behöver på tvättrådslappen. Här anges inte bara i vilken temperatur som plagget ska tvättas i, du hittar även uppgifter om torkmetoder. Att tvätta sammet är inte särskilt svårt men tänk på att ta bort fläckar från tyget så snart som möjligt.

Den lilla svarta

Eftersom sammet är ett något tjockare material passar det perfekt om du letar efter en klänning till de kyligare årstiderna. Nyårsklänningar i sammet är en riktig hit stilmässigt! Varför inte välja en modell med mjukt rundad krage eller en klänning med en smickrande v-ringning eller bar rygg? Om du letar efter en "Little Black Dress" så skulle vi definitivt spana lite extra på sammet. En klänning av sammet kan bäras på många olika sätt. Om du vill kan du till exempel kombinera den med en lång kofta eller en söt bolero. Matcha med ett par mörka strumpbyxor och din outfit är klar.

Festklänningar, vardagsklänningar, strandklänningar...och mycket mer! Hos oss presenteras nya modenyheter varje dag. Ta en titt i det stora, trendiga utbudet och hitta stilen för just dig. Hos oss hittar du till exempel den trendiga sammetsklänningen i många olika utföranden. Gör din beställning redan i dag! Hos oss handlar du alltid i en trygg e-handelsmiljö och vi har givetvis snabba leveranser.