NEW
Cassie lace klänning
349 SEK

Slip dress

Slip dress online på Gina Tricot

Slip dress trenden är het

Om du vill vara trendig i sommar ska du absolut införskaffa en slip dress. Dessa enkla klänningar med stilrena skärningar och smala axelband är det hetaste plagget just nu!

Coolaste slip dress modet

En Slip dress används med fördel tillsammans med en t-shirt under, vilket är en look som påminner om 90-talets trend med just dessa klänningar. 90-talet är hett just nu, och i en kort klänning med smala axelband eller en slip dress satin, en snygg åtsittande t-shirt och ett choker-halsband är du helt rätt i sommar. Komplettera looken med ett par snygga solglasögon och din trendkänslighet kommer att vara på topp. Klänningarna finns i olika material och färger så blanda gärna material och texturer för en spännande kombination. Klänningarna kan användas med snygga sandaler eller sneakers för en coolare urban look.

Vardagsklänning som passar till allt

Fälj tvättråden så att du kan ha glädje av din slip dress länge. Olika material tas hand om på olika sätt, vissa material kräver handtvätt och dropptorkning. Ibland kan det räcka med att vädra klänningen för att inte slita ut den i onödan för att bara fräscha upp den snabbt.

Hitta sommarens snyggaste plagg

Satsa på mer än en festklänning eller sommarklänning i år. Klänningen är ett plagg som kommer igen varje år, och modellerna funkar för det mesta år ut och år in. Kombinera med t-shirts, cardigans eller roliga accessoarer för nya och innovativa outfits så du kan använda dina klänningar oftare. I år är slip dressen hetare än nånsin, se till att ha minst en slip dress i garderoben. Klänningar både till fest och vardag är ett måste i år! Se till att uppdatera din garderob med det senaste för i år eller komplettera din existerande garderob med häftiga accessoarer och tröjor.

Årets hetaste och trendigaste slipklänning hittar du på ginatricot.se bland vårens alla nyheter! Nya stilar varje dag och alltid snabba leveranser. Höj din stilgrad ett snäpp och se vilka plagg som har kommit in just idag. Uppdatera garderoben med de senaste nyheterna, färgerna och modellerna på ginatricot.se. Du handlar alltid tryggt med trygga betalningslösningar online. Välkommen till din bästa modebutik på nätet!