Cassie lace klänning
349 SEK
Cory spetsklänning
349 SEK

Spetsklänningar

Spetsklänningar online på Gina Tricot

Spetsklänningar- ett av sommarens hetaste plagg

Sommar efter sommar är spetsklänningar ett av de hetaste plaggen, och det är inte svårt att förstå varför. Få plagg utstrålar lika mycket sommarvibbar som detta!

Spetsklänningar för alla

Spetsklänningen är ett plagg som är trendigt sommar efter sommar, om än i lite olika tappningar. Oavsett tillfälle och personlig stil finns det alltid en spetsklänning som passar. Framför allt på sommarens alla fester och tillställningar är spetsklänningen given. En vit tubklänning är ett av de populäraste plaggen på studentfester, så var gärna ute i god tid om du vill hinna få tag på drömklänningen. Långärmade klänningar i spets är också något som är väldigt hett och passar perfekt på den lite finare festen. Spetsklänningar i romantisk, avslappnad stil passar perfekt för strandhänget. Dra på en skinnjacka på kvällen så är du genast redo för vilken fest som helst.

Hur du sköter dina festklänningar

Spetsklänningar kommer i olika material så för mest pålitligt tvättråd bör du alltid kolla tvättlappen. Ofta är det dock låga temperaturer som gäller. För att minimera risken för skador och slitage är det viktigt att inte tvätta din klänning tillsammans med andra plagg som har detaljer som till exempel dragkedjor.

Styla din spetsklänning

En vit spetsklänning är populärt både på sommarens alla fester och på stranden. Matcha gärna med en snygg stråhatt och sandaler för en trendig bohemisk look. En svart spetsklänning med långa ärmar är en klassiker som alltid går hem och passar perfekt till den lite finare tillställningen, gärna tillsammans med en stram håruppsättning. Sedan finns det såklart ett stort utbud av spetsklänningar i andra färger. Om din klänning är söt och gullig kan du med fördel bryta av med lite tuffare accessoarer, till exempel ett par läderboots och en skinnjacka. Glöm inte solglasögonen för hetaste looken på alla sommarens festivaler!

Sommarens snyggaste spetsklänningar hittar du självklart hos Gina Tricot. Vi har ett stort utbud av klänningar i hög kvalitet till bra priser. Här hittar du både långärmade och kortärmade klänningar i olika modeller och färger. Oavsett om du är ute efter en romantisk spetsklänning att ha på stranden eller en kort tubklänning till festen är det här du ska leta.