Blommiga toppar

Blommiga toppar online på Gina Tricot

Förläng sommaren med våra blommiga toppar

Vem säger att sommaren måste ha ett slut? Våra blommiga toppar är luftigt sköna och mönstrade enligt sommarens färgpalett. Om kylan skulle krypa fram mot kvällskvisten är det lätt att kombinera toppen med en stickad kofta!

Snyggt, bekvämt och lättmatchat!

Så du vill hitta en perfekt sommartröja. Den där tröjan som får hänga med när familjen packar picknickkorgen och sticker till stranden. Som är det enda rätta valet när vännerna drar igång grillen. Känner du mer för en romantisk blus med sommarkänslor ända in i sömmarna går det lika bra. Till första dejten. Till den hundrade dejten. Inte för storslaget, men inte för litet! Bara helt perfekt. Våra toppar är snygga, bekväma och galet enkla att matcha med ett par jeansshorts eller leggings. De är som gjorda för att finnas där — bland gräsmattor, lummiga skogar, gassande sol och det oundvikliga sommarregnet.

Så tar du hand om en blommig tröja

Det är inte svårt att ge dina kläder längre livslängd. Men genom att göra det, kan du även värna om vår planet. När plaggen till exempel bara är lätt smutsiga går det bra att tvätta i lägre temperaturer. Vädra koftor istället för att tvättat dem, och kom ihåg att stickade plagg ska torkas liggande. Om din sommartröja har ett tryck kan du vända tröjan ut och in vid tvätt — då håller trycket längre!

Vår eller sommar — toppar som passar allt

Det finns inget som andas och strålar så mycket vår och sommar som blommiga mönster. Dra på dig ett par jeans och en blommig topp — mer än så behövs egentligen inte. Du behöver inte känna att du måste köpa en helt ny outfit för att kunna styla din topp med något. De är oerhört flexibla och passar till det mesta. Så enkelt, och så snyggt! Blommönster är nästan synonymt med vårmode. De glider aldrig ur tiden, de bara fungerar. Såväl på våren som på sommaren. Mixa till det, variera, använd olika toppar till olika byxor, komplettera med en stilren handväska och ett par sneakers.

Söker du en blus som rimmar med sommar? En tröja med tryck som är perfekt för våren? Surfa in på Gina Tricot och handla kläder som är gjorda för din personlighet. Blixtsnabba leveranser, öppet köp i 14 dagar och fri frakt vid köp över 400 kronor. Leta bland våra bästa kollektioner, läs våra modetips och hitta inspiration på vårt Instagram-konto. Vi lovar att du kommer hitta det du söker.