Kaftan

Kaftan online på Gina Tricot

Kaftanen är säsongens trendplagg

En kaftan är ett magiskt, elegant men även stilfullt plagg som med sin lösa silhuett skapar ett vackert fall. En klassiker i garderoben som kan matchas utefter tillfälle. Välj bland långa och korta kaftaner i olika härliga material.

Uppdatera garderoben med en chic kaftan

Låt dig bli inspirerad av boho-chic trenden! Fixa stilen genom att uppdatera din garderob med ett av säsongens trendigaste plagg! För dig som letar efter det ultimata bärbara plagget för sköna varma dagar är en kaftan alltid ett säkert kort. Hitta din favorit bland flera olika stilar, färger, mönster och modeller. Det finns kaftaner för alla tillfällen! Ett snyggt, svalt och bekvämt plagg som passar bra till resan är en strandkaftan. Perfekt över din bikini på väg till poolen eller stranden. Till kvällens festligheter är en kimono kaftan det utmärkta valet för att skapa säsongens coola och svala party look.

En lång kaftan kan bäras på flera sätt

Förutom att kaftanen är ett snyggt och behagligt plagg så kan den användas på flera olika sätt. Den lösa silhuetten gör att du kan skapa en trendig look med flera olika lager. En lång kaftan är snygg som klänning med bara ben och ett par sandaler. En modell med knappar kan också användas uppknäppt som en sval jacka. Styla med en vit t-shirt och ett par slitna jeans för en modern och chic look.

Snyggt, användbart och bekvämt

En kaftan är inte bara modern och bekväm, den livar enkelt upp dina vanliga outfits. En mönstrad kaftan sätter dessutom en personlig prägel på din look och skapar en perfekt boho-chic stil. En spetskaftan är snygg över dina badkläder men kan även bäras med en underklänning till vardags. Kaftanen är ett svalt och snyggt plagg som fungerar bra året om eftersom styling möjligheterna är oändliga. Den klassiska silhuetten gör plagget till en vinnare eftersom du både kan använda din kaftan till stranden och sedan gå direkt till kvällens fest. Trendplagget passar dessutom alla kroppar och storlekar tack vare sin lösa passform.

Håll dig uppdaterad med det senaste modet och inspireras av säsongens trender. Hos Gina Tricot hittar du nyheter varje dag! Vi har ett stort utbud av kaftaner och tunikor i olika mönster och stilar som passar för alla tillfällen - både fest och vardag. Gör din beställning idag för att uppdatera din garderob med nya stil och trendfavoriter. Vi garanterar snabba leveranser.