Alexa poncho
199 SEK
Alexa poncho
199 SEK
Alexa poncho
199 SEK
Alexa poncho
199 SEK
Alexa poncho
199 SEK
Alexa poncho
199 SEK

Ponchos

Ponchos online på Gina Tricot

Maxa säsongens mode med ponchos

Ponchos är ett perfekt plagg! Släng den över toppen eller nonchalant över jackan. Vi har mängder av modeller olika färger och mönster. Välj mellan olika kragtyper, och detaljer som långa fransar.

Ponchos rätt för alla tillfällen

En poncho är ett måste i modegarderoben! Varför? Den kan användas på så många olika sätt. Du kan till exempel bära den som ett extra varmt lager över jackan. En poncho höjer så väl modegrad som värmegrad. Accessoaren är även vacker att bära i kombination med olika kappor. Capes finns i massa olika utföranden och du kan välja mellan både fin- och grovstickat. Matcha efter humör och väder. Dessutom är en poncho ett smart och enkelt sätt att snabbt ändra sin outfit på. Vill du gå från casual till elegant kan du göra det på bara några sekunder med hjälp av en poncho.

Hur ska en ullponcho tvättas?

Beroende på vilket material som din poncho är gjord av så gäller olika tvättråd. Stickat ska generellt tvättas med lägre temperaturer. Vissa modeller kan torktumlas medan andra mår bäst av att plantorkas. Om du är osäker på vad som gäller för ditt plagg hittar du givetvis all information på tvättrådslappen.

Matcha och mixa som du vill

Stickad poncho eller ett utförande i ett tunnare material? Båda är lika snygga! Under sommaren väljer vi gärna en tunnare poncho. Den passar perfekt att slänga över axlarna när solen gått ned och det börjar att bli lite kyligare ute. Lika vacker i kombination med ett par jeansshorts som en klänning. En höstponcho är så klart även ett måste i garderoben. Bär den över jeansjackan, skinnjackan eller i kombination med en grovstickad tröja. Du kan välja mellan enfärgade och mönstrande modeller. Detaljer som långa fransar skapar en boho-chic känsla som vi älskar! Med andra ord är det här en modeaccessoar med mängder av möjligheter.

Beställ din poncho snabbt och enkelt i vår webbshop. Du hittar mängder av olika modeller hos oss och vår butik fylls på dagligen. Vill du ha koll på det senaste modet har du kommit helt rätt. Hos oss shoppar du det hetaste modet snabbt och enkelt. Vi erbjuder så klart även säkra internetbetalningar och vi har snabba leveranser till hela landet.