Sport BH

Sport BH online på Gina Tricot

Sport BH för all träning

En riktigt bra sport BH är ett måste för all form av träning. Hos oss finner du det viktiga plagget i flera olika färger och modeller.

Rätt sport BH för rätt träningsform

Oavsett om du har en liten eller en stor byst så rör sig dina bröst när du rör på dig. Utan stöd kan du få ont i ryggen samtidigt som huden runt din byst töjs ut. En sport-BH med smala band håller dina bröst på plats, känns bekväm mot kroppen och tillåter dig att utöva din favoritsport utan distraktioner. Denna modell är speciellt lämplig för dig med liten byst, eftersom en stor byst väger mer och kan medföra att banden skär in i dina axlar. För dig med liten byst kan även en sport-BH push up vara ett bra alternativ.

Ta hand om din sport-bh high support

Det går hur bra som helst att tvätta sin sport bh i tvättmaskinen. Tvättvattnet bör ha en maxtemperatur på 40 grader och du kan med fördel vända plagget ut och in för att skona eventuella tryck. Undvik gärna sköljmedel eftersom detta kan förstöra bh:ns förmåga att andas. Eftersom torktumling sliter onödigt mycket på plaggets fiber bör det alltid hängas på tork.

Rätt kläder gör träningen roligare

Om du känner dig bekväm och avslappnad kommer träningen bli så mycket roligare. Med en bekväm bh kommer du orka mycket längre, något som i slutändan kommer ge dig resultat snabbare. Kombinera din sport bh med ett snyggt träningslinne och ett par snygga tights med andningsfunktion så slipper du dessutom svett som klibbar och kyler ner dig i förtid. Tänk på att alltid prova bh:n ordentligt innan du köper den. Olika stora byst behöver olika stort stöd, och av den anledningen finns det ett flertal olika modeller att välja mellan. Har du en större byst kan det vara skönare med bredare axelband och knäppning i ryggen medan du med liten byst kanske endast behöver en bh med light support.

Köp träningskläder online hos Gina Tricot. Vi får ständigt in nya modeller och uppdaterar dagligen vår shop. Beställer du för 400 kronor bjuder vi dessutom på frakten till ditt närmsta postombud. Om du hittar en sport bh du älskar lite extra kan du beställa denna med kostnadsfri leverans till din närmsta Gina Tricot butik. På så vis kan du vara säker på att ingen annan hinner före!