Träningslinnen

Träningslinnen online på Gina Tricot

Piffa upp din träningsoutfit

Snygga träningslinnen är ett enkelt sätt att göra din träning lite roligare oavsett träningsform. Det är också det perfekta plagget att bära under promenader eller när du bara ska slappa.

Träningslinnen för alla sorters träning

Oavsett om du tränar inför ditt nästa maraton eller är precis börjat träna är det viktigt att dina träningskläder sitter bekvämt. Vissa gillar träningslinnen loose fit och vissa gillar en mer åtsittande passform. Många känner att snygga träningskläder gör det lite lättare att komma iväg till träningen och att de ger en extra energikick under träningspasset. Ett snyggt träningslinne eller två är ett enkelt sätt att förnya träningsgarderoben. Tänk på att anpassa stilen efter vad du ska göra. Här hittar du snygga linnen för allt från yogapasset till löptävlingen. Satsa gärna på både färger och mönster kombinerat med mer dova plagg för bästa matchningsmöjligheter.

Hur man tvättar träningslinnen med inbyggd behå

När du tvättar dina träningslinnen så tänk på att en del har inbyggd behå. Om dessa har bygel så bör de tvättas i en tvättpåse. Använd gärna ett särskilt tvättmedel till dina träningskläder. Skippa både sköljmedel och torktumlare för bästa hållbarhet. Tänk på att inte låta dina svettiga kläder ligga kvar i träningsväskan utan häng upp dem på tork om du inte har möjlighet att tvätta dem direkt.

Den bästa basgarderoben för träning

Sportlinnen är oumbärliga för din träningsgarderob och det finns en uppsjö av olika modeller och färger. Satsa gärna på att ha lite variation på dina linnen för att kunna välja det du känner passar bäst för det planerade passet. Om du har träningstights i en mer diskret färg är det riktigt snyggt med ett färgglatt linne, gärna med något snyggt mönster. En outfit helt i svart eller grått är dock heller aldrig fel på träningspasset och ser riktigt coolt ut. Svart är dessutom den bästa färgen om du oroar dig för att svettfläckar ska synas. Du kan alltid liva upp med ett par färgglada strumpor.

Köp träningskläder online på ginatricot.se. Här hittar du ett stort utbud av snygga och bekväma träningskläder i mängder av olika färger och modeller. Vi har alltid de senaste trenderna och de klassiska basplaggen. Hos Gina Tricot får du plagg med hög kvalitet till låga priser så att du alltid kan ha en väl uppdaterad träningsgarderob. För visst är det så att snygga träningskläder gör träningen mycket roligare!