Balconette-bh

Balconette-bh online på Gina Tricot

Balconette-bh för det perfekta lyftet

En balconette-bh ger ett bra stöd både med eller utan axelband och passar därför bra till baraxlat. Den lyfter och formar din byst och ger därför en fin urringning.

Balconette-bh passar alla storlekar och former.

Söker du efter en t-shirtbehå som ger det där perfekta lyftet, men gärna också vill att den ska passa till den baraxlade klänningen? Då är en balconette-bh något för dig. Det är en riktigt sexig bh som ger ett bra stöd både med och utan axelband. Den är utformad för att lyfta och forma dina bröst underifrån. Det gör att den passar lika bra under t-shirten som till klänningen. Den kallas även för balkong-bh då den får brösten att se större ut och ger intryck av en balkong. En balconette-bh har ofta halvkupa och bygel. Hos oss på Gina Tricot hittar du ett flertal stilsäkra och trendiga balconette-bh:ar för alla tillfällen.

Så sköter du om en billig bh

Trots att våra bh:ar är billiga så håller de vad de lovar. Om du dessutom sköter om den enligt anvisningar på plagget så håller de ännu längre. En bh ska alltid tvättas i 40 grader skontvätt. Använd gärna en tvättpåse för minsta möjliga slitage. Om bh:n har bygel bör du tvätta den för hand.

Söker du den perfekta bh:n?

Letar du efter lingerie som passar till den där perfekta utekvällen men som också går att använda till vardags? Då är en balconette-bh vad du letar efter. Det är en bh som kommer att göra underverk för din urringning då den lyfter och formar din byst. Välj en spetsbehå till festen eller en i bomull som även passar bra under t-shirten. En balconette-bh har dessutom avtagbara axelband så att du kan bära baraxlat utan problem. På Gina Tricot hittar du många prisvärda modeller av balconette-bh. Vi har dessutom koll på de senaste trenderna så du kan vara säker på att hitta en bh som matchar din moderiktiga outfit.

Köp underkläder online hos oss på Gina Tricot och du är säker på att du hittar trendiga, stilsäkra och sexiga bh:ar till ett pris om gör att du kan köpa flera. Vi har ett stort utbud av bh:ar i många modeller och nyanser så att du garanterat kan hitta den perfekta bh:n för dig. Klicka hem en eller två redan idag så att du kan smycka din urringning med en perfekt klyfta