Cicci t-shirt-bh
179 SEK
Cicci t-shirt bra
179 SEK

T-shirt-bh

T-shirt-bh online på Gina Tricot

Hitta rätt t-shirt bh

Att hitta rätt bh är inte det lättaste då alla personer är olika. Det är viktigt att hitta rätt passform för att kunna ge rätt stöd åt bysten. Denna t-shirt-bh ger dig en fin byst samtidigt som den är diskret.

Diskret design som framhäver bysten

Här har du en perfekt bh att använda till vardags under t-shirts då den formar bysten snyggt samtidigt som designen är smart. När man bär tröjor vill man oftast inte att bh:n skall vara synlig under. Då är denna t-shirt bh perfekt och du får dessutom extra stöd för bysten i form av en push up-bh som är inbyggd. Du får på så sätt en bekväm bh som finns i ett flertal naturella färger. Du kommer även finna att bh:n har avtagbara axelband. På så sätt kan du bära bh:n både under vardagliga t-shirts lika väl som under linnen med öppna axlar eller halterneck-toppar.

Skötselråd för billig bh med kvalité

På grund av att det finns en bygel i varje bh för att hålla ihop plagget gäller det att vara försiktig vid tvättning och liknande. Detta för att undvika att förstöra materialet då det kan bli förvridet och förlora elasticitet. En normal livslängd för en bh är ca 1- 2 år beroende på hur väl man tar hand om den. Bh:ar är väldigt elastiska just för att kunna anpassa sig efter din kroppsform och genom att känna av elasticiteten kan du beräkna när det är dags att införskaffa dig en ny. För bästa möjliga resultat är det bäst och mer skonsamt för plaggen att handtvättas. Till exempel skall du aldrig torktumla din bh och vid akuta fall av maskintvätt bör tvätten ske i 30 grader. Det är även viktigt att använda en så kallad tvättpåse samt att ta ur push up kuddarna innan tvättning. Tvättpåsen ser till att bh:n inte skadas och förvrids vid maskintvätt.

Känn dig självsäker och sexig

Underkläder är inte synliga hela tiden och man kan säga att det är plagg som man bär mer för sig själv än för den yttre omgivningen. Känner du dig självsäker och snygg i dina underkläder kommer du bete dig därefter. Ett starkt yttre speglar oftast ett starkt inre och en favorit bland alla underkläder är spetsbehå som ger en feminin känsla samtidigt som materialet är bekvämt. Införskaffa nya lingerie och känn hur både ditt inre samt ditt yttre stärks. Det är även viktigt att ha bekväma underkläder som inte skaver då de sitter närmast kroppen och nära inpå de intima kroppsdelarna.

Dåligt självförtroende är det många som lider av runt om i världen. Det är speciellt vanligt bland den kvinnliga befolkningen som ständigt känner ett behov av bekräftelse för att känna sig tillräckliga. Sexiga och bekväma underkläder kan verkligen göra under för ditt självförtroende. Köp underkläder online från en välkänd klädkedja samtidigt som du får snabb leverans. När du shoppar via nätet är alltid dina betalningar säkra och du får även ta del av nya inkommande plagg som dyker upp varje dag. Shoppa medan du sitter i soffan iförd mjukiskläder en lugn söndag.