Filtrera och ordna
Gloria trekantsbh
179 SEK
Ylva trekantsbh
149 SEK
Ylva trekantsbh
149 SEK
Ylva trekantsbh
149 SEK
Peggy trekantsbh
129 SEK
Peggy trekantsbh
129 SEK
Peggy trekantsbh
129 SEK
Simone trekantsbh
199 SEK
Simone trekantsbh
199 SEK
Sanna topp
149 SEK
Elvira trekantsbh
179 SEK
Kayla trekantsbh
149 SEK
Kayla trekantsbh
149 SEK
Mika strap triangle bra
149 SEK
Mika strap triangle bra
149 SEK
Kathy trekantsbh
149 SEK
Misha trekantsbh
89.50 SEK 179 SEK

Triangel-bh

Triangel-bh online på Gina Tricot

Triangel-bh är ett måste i garderoben

En triangel-bh är en väldigt populär bh-modell och vi förstår varför! De är sköna att ha till vardags men också idealiska under festkläder med djupa urringningar.

Varför ska du ha en triangel-bh?

Ofta tror man att en bekväm bh är tråkig och tantig, men det är verkligen långt ifrån sanningen. En snygg spetsbehå behöver inte vara obekväm. Det finns många olika utseenden och modeller som alla har en sak gemensamt: de är väldigt bekväma. Tycker du inte om byglar är en triangel-bh något för dig. De hjälper till att skapa en snygg siluett och ger stöd. Oavsett om du använder den hemma under mysdressen eller under en skir sommarklänning med djup urringning är det den perfekta bh:n. I mjuka sköna material och med snygga detaljer är det också det ultimata plagget under en transparent topp.

Förläng din bh:s livslängd med rätt skötsel

För att en bh ska behålla sin form och elasticitet är det viktigt att den får vila mellan användningarna. Ha gärna minst 5-6 st att växla mellan. Handtvätta gärna din bh och krama ur den försiktigt innan du hänger den på tork. Om den ska tvättas i maskin ska tvättråden följas slaviskt.

Trendriktig bh med romantisk touch

När man köper en bh med en formpressad kupa kan det vara svårt att hitta rätt behåstorlek. En t-bh har oftast mjuka kupor som följer din kropp och är ett välkommet tillskott i din samling av lingerie. Vill du ha toppar eller klänningar med deep plunge är en triangel-bh ett måste i din garderob och de är även perfekta att ha under sommarlinnen när du är ute efter den flirtiga lager-på-lager looken. De kommer i många olika variationer, allt ifrån sexig spets till sportiga bh-toppar. Oavsett vad du är ute efter för stil att komplettera din underklädeslåda med kan du vara säker på att hitta den här på ginatricot.com!

Köp underkläder online hos ginatricot.com! Oavsett vilken stil du vill komplettera din garderob med kan du vara säker på att hitta den här. Vi får in nyheter varje dag och har alltid säkra betallösningar och snabb leverans! Hos oss hittar du alltid det senaste modet. Trendriktiga kläder, stilsäkra accessoarer och proffsig service. Surfa in idag och ta del av säsongens mode-måsten!