Filtrera och ordna
NEW
Wanda jacka
299 SEK
NEW
Petra trousers short length
199 SEK
NEW
Malva hatt
149 SEK
NEW
Milla blus
249 SEK
NEW
Mia tröja
249 SEK
Lucy tunika
149 SEK
NEW
Ivory t-shirt
129 SEK
NEW
Adela bälte
99 SEK
Georgia jacka
399 SEK
Melinda balloon sleeve top
199 SEK
Meja kappa
599 SEK
NEW
Lo basic tank
99 SEK
Petra blus
199 SEK
Stacey pleated peplum top
249 SEK
Karolina trousers
349 SEK
Britta stickad tröja
249 SEK
Ingrid byxa
399 SEK
Unni topp
149 SEK
Karolina byxa
299 SEK
Milla omlottklänning
299 SEK
Maja klänning
299 SEK
Lola stickad kofta
199 SEK
Sianna blus
249 SEK
Thea leggings
199 SEK
Franny glitter dress
499 SEK
Jasmine omlottklänning
399 SEK
Jasmina plisserad topp
249 SEK
Ylva stickad tröja
349 SEK
Henny stickad tröja
249 SEK
Gina curve jeans
499 SEK
Cindy stickad tröja
249 SEK
Haley tröja
199 SEK
Beata topp
99 SEK
Molly high waist jeans
299 SEK
Alex low waist jeans
299 SEK
Elli byxa
199 SEK
Elly coatade jeans
599 SEK
Elin stickad tunika
199 SEK
Annie stringtrosa
69 SEK

Topplistan

 


På Topplistan hittar du de kläder och accessoarer som är allra mest populära i butiken just nu. Låt dig inspireras av andras favoriter och kombinera ihop din egen outfit.

Inspireras av storsäljare

För många som älskar mode och trendiga plagg är det en självklarhet att låta sig inspireras av andras stil och smak. Detsamma gäller för oss på Gina Tricot och därför har vi skapat Topplistan. Där kan du se och inspireras av alla de plagg och accessoarer som andra modeintresserade kvinnor köper allra mest av just nu. Ända sedan vi startade designa och sälja kläder har vi fokuserat på att erbjuda prisvärda plagg som följer det senaste modet och varje dag fyller vi på vår butik med nya snygga plagg som är helt rätt för tillfället. På Topplistan hittar du de plagg som vi kanske har lyckats allra bäst med, iallafall om man lyssnar på våra kunder.

Festkläder eller vardagsfavoriter

Någonting som kännetecknar vår design är att kläderna inte bara är trendiga och snygga, de är också väldigt bekväma att bära. Många av de plagg som hamnar på Topplistan är storfavoriter just på grund av denna anledning, att de både är stiliga och lättburna. Oavsett om du letar efter säsongens snyggaste partykläder eller är på jakt efter måsten till basgarderoben kan du hitta det under denna kategori. Det är på Topplistan damer med stil och trendkänsla hittar sina favoriter, så varför inte se vad andra gillar extra mycket och se om du har samma smak?

Kläder som alltid är rätt

Att klä sig trendigt är alltid roligt, men var inte heller rädd för att mixa och matcha precis som du vill. Låt dig inspireras av Topplistan och se vad som kan passa dig och din unika stil.

Hitta din stil genom Topplistan

Se vilka plagg och accessoarer i vår butik som är allra populärast just nu genom Topplistan. Hitta de senaste måste-ha-plaggen och se igenom vårt stora sortiment som vi uppdaterar varenda dag. Missa inte heller att kolla in fliken "Nyheter" för att se vad som är helt nydesignat och redo att bäras av modeintresserade kvinn