Filtrera och ordna
Poppy frill top
199 SEK
Karin glitter top
199 SEK
Zera jeanskjol
399 SEK
Alissi mesh top
199 SEK
Saga frill body
299 SEK
Ursula blus
199 SEK
Stina rib dress
199 SEK
Molly highwaist jeansshorts
249 SEK
Sadie slit trousers
299 SEK
Fanny sliders
299 SEK
Selena frill body
249 SEK
Sara stickad klänning
249 SEK
Ginger klänning
149 SEK
Penny shorts
149 SEK
Cherry linne
99 SEK
Natasha bootcut jeans
399 SEK
Olivia shorts
74.70 SEK 249 SEK
Malva hatt
149 SEK
Nora blus
299 SEK
Sally klänning
299 SEK
Adela bälte
99 SEK
Vanessa blus
89.70 SEK 299 SEK
Callie byxa
199 SEK
Nicole kick flare jeans
399 SEK
Petra trousers short length
199 SEK
Zandra pleated body
249 SEK
Molly high waist jeans
299 SEK
Jill byxa
199 SEK
Molly high waist jeans
299 SEK
Geri blus
249 SEK
Molly going out jeans
399 SEK
Annie stringtrosa
69 SEK

Topplistan


På Topplistan hittar du de kläder och accessoarer som är allra mest populära i butiken just nu. Låt dig inspireras av andras favoriter och kombinera ihop din egen outfit.

Inspireras av storsäljare

För många som älskar mode och trendiga plagg är det en självklarhet att låta sig inspireras av andras stil och smak. Detsamma gäller för oss på Gina Tricot och därför har vi skapat Topplistan. Där kan du se och inspireras av alla de plagg och accessoarer som andra modeintresserade kvinnor köper allra mest av just nu. Ända sedan vi startade designa och sälja kläder har vi fokuserat på att erbjuda prisvärda plagg som följer det senaste modet och varje dag fyller vi på vår butik med nya snygga plagg som är helt rätt för tillfället. På Topplistan hittar du de plagg som vi kanske har lyckats allra bäst med, iallafall om man lyssnar på våra kunder.

Festkläder eller vardagsfavoriter

Någonting som kännetecknar vår design är att kläderna inte bara är trendiga och snygga, de är också väldigt bekväma att bära. Många av de plagg som hamnar på Topplistan är storfavoriter just på grund av denna anledning, att de både är stiliga och lättburna. Oavsett om du letar efter säsongens snyggaste partykläder eller är på jakt efter måsten till basgarderoben kan du hitta det under denna kategori. Det är på Topplistan damer med stil och trendkänsla hittar sina favoriter, så varför inte se vad andra gillar extra mycket och se om du har samma smak?

Kläder som alltid är rätt

Att klä sig trendigt är alltid roligt, men var inte heller rädd för att mixa och matcha precis som du vill. Låt dig inspireras av Topplistan och se vad som kan passa dig och din unika stil.

Hitta din stil genom Topplistan

Se vilka plagg och accessoarer i vår butik som är allra populärast just nu genom Topplistan. Hitta de senaste måste-ha-plaggen och se igenom vårt stora sortiment som vi uppdaterar varenda dag. Missa inte heller att kolla in fliken "Nyheter" för att se vad som är helt nydesignat och redo att bäras av modeintresserade kvinn