Filtrera och ordna
Linn kappa
499 SEK
Klara topp
149 SEK
Ilse topp
199 SEK
Nora blus
299 SEK
Joline trekantsbh
199 SEK
Leah slim mom jeans
499 SEK
Claudette blus
249 SEK
Zoey stickad kofta
249 SEK
Kimmy blus
249 SEK
Jill byxa
199 SEK
Nicole kick flare jeans
399 SEK
Geri blus
249 SEK
Emma jeans
279.30 SEK 399 SEK
Emma jeans
279.30 SEK 399 SEK
Ruby topp
149 SEK
Nicole kick flare jeans
399 SEK
Lova wrap top
199 SEK
Asta jacka
399 SEK
Klara topp
149 SEK
Sienna original jeans
499 SEK
Zandra pleated body
249 SEK
Molly high waist jeans
299 SEK
Petra trousers short length
199 SEK
Meja kappa
599 SEK
Linn leggings
249 SEK
Ingrid byxa
299 SEK
Unni topp
149 SEK
Thea leggings
199 SEK
Haley tröja
199 SEK
Molly high waist jeans
299 SEK
Alex low waist jeans
299 SEK
Stacey pleated peplum top
249 SEK
Elli byxa
199 SEK
Annie stringtrosa
69 SEK

Topplistan

 


På Topplistan hittar du de kläder och accessoarer som är allra mest populära i butiken just nu. Låt dig inspireras av andras favoriter och kombinera ihop din egen outfit.

Inspireras av storsäljare

För många som älskar mode och trendiga plagg är det en självklarhet att låta sig inspireras av andras stil och smak. Detsamma gäller för oss på Gina Tricot och därför har vi skapat Topplistan. Där kan du se och inspireras av alla de plagg och accessoarer som andra modeintresserade kvinnor köper allra mest av just nu. Ända sedan vi startade designa och sälja kläder har vi fokuserat på att erbjuda prisvärda plagg som följer det senaste modet och varje dag fyller vi på vår butik med nya snygga plagg som är helt rätt för tillfället. På Topplistan hittar du de plagg som vi kanske har lyckats allra bäst med, iallafall om man lyssnar på våra kunder.

Festkläder eller vardagsfavoriter

Någonting som kännetecknar vår design är att kläderna inte bara är trendiga och snygga, de är också väldigt bekväma att bära. Många av de plagg som hamnar på Topplistan är storfavoriter just på grund av denna anledning, att de både är stiliga och lättburna. Oavsett om du letar efter säsongens snyggaste partykläder eller är på jakt efter måsten till basgarderoben kan du hitta det under denna kategori. Det är på Topplistan damer med stil och trendkänsla hittar sina favoriter, så varför inte se vad andra gillar extra mycket och se om du har samma smak?

Kläder som alltid är rätt

Att klä sig trendigt är alltid roligt, men var inte heller rädd för att mixa och matcha precis som du vill. Låt dig inspireras av Topplistan och se vad som kan passa dig och din unika stil.

Hitta din stil genom Topplistan

Se vilka plagg och accessoarer i vår butik som är allra populärast just nu genom Topplistan. Hitta de senaste måste-ha-plaggen och se igenom vårt stora sortiment som vi uppdaterar varenda dag. Missa inte heller att kolla in fliken "Nyheter" för att se vad som är helt nydesignat och redo att bäras av modeintresserade kvinn