Luer & hansker online på Gina Tricot

Luer & hansker – for kalde dager

Luer & hansker er noe vi alle trenger når det går mot kaldere tider. Foretrekker du det fargerike og sprelske, eller liker du best det enkle og ensfargede?Mulighetene er mange.

Luer & hansker – et must i garderoben

Vi har mange ulike varianter av luer & hansker. Kanskje er det tradisjonelle votter du er på jakt etter? Vi har strikkede varianter i de fleste farger, både med og uten morsomme detaljer. De bidrar til å holde deg varme både høst, vinter og vår. De er myke og behagelige å ha på, og holder hendene dine gode og varme. Skinnhansker er et alternativ for de elegante. Hanskene er i god kvalitet og i flere ulike farger. De passer godt til klassiske antrekk, kombiner dem med et skjerf i samme farge, gjerne i kontrast med jakken eller kåpen din. En superchick effekt!

Vedlikehold og vask av luer

Det er viktig å forholde seg til vaskeanvisningene til plagget ditt. Særlig klær som er laget av ull, trenger spesiell behandling. Bruk riktig vaskemiddel, og ikke overdriv mengden klær du putter i maskinen. Vask med lignende farger, og ikke bruk tørketrommel. Strikkede plagg bør du tørke liggende om du har muligheten.

Hodeplagg for enhver anledning

Et stilig hodeplagg er selve prikken over i-en i et gjennomført antrekk, og det er slett ikke bare et plagg designet for å holde deg varm. Det er ingenting som markerer en klassisk, kul stil bedre enn en stilig caps. På varme sommerdager er det deilig å ha den på, for den skygger perfekt for solen. Den kan også holde håret på plass under en hard joggeøkt. Til mer klassiske anledninger, er det kanskje en stilig hatt du skal satse på. De finner du i mange ulike varianter og materialer. Uttrykk din personlige stil med den som passer deg best.

På Gina Tricot har vi det du trenger om det er hodeplagg, votter eller hansker du trenger. Fyll opp garderoben din etter sesong til en rimelig penge. Sjekk ut resten av vårt assortement. Kanskje trenger du en ny kåpe eller jakke? Bestiller du hos oss i dag, venter det en pakke med moteriktige klær på deg om kun få dager.