slim jeans

Slim jeans online på Gina Tricot

Finn dine tidløse slim jeans

Slim jeans er både et basisplagg og et plagg du kan kle deg med til fest. Velg en passform etter ditt formål og style antrekket enkelt og greit.

Slim Jeans for alle garderober

Alle bør ha et par slim jeans i garderobeskapet. De kommer i flere modeller og farger, og kan brukes til både hverdags og fest. Et garderobeskap er først fullkomment med minst et par smale jeans. Du kan style de med platte sko eller dine favorittboots. Ettersittende jeans kommer også med flere detaljer og effekter som lommer, glidelåser og slitasje ved knærne. Ta på deg en myk bukse som også er laget av bærekraftig materiale. Du kan velge dine flere jeans med god samvittighet. En bukse med høyt liv fremhever enhver passform på en elegant måte. Et par jeans med lavt liv er en god fit sammen med både lange og korte jakker, alt etter hva årstiden krever.

Vask dine slim jeans riktig!

Følg alltid vaskeråene på etiketten til dine slim jeans. For å forlenge levetiden lengst mulig: vreng buksen før du vasker den. Elastiske jeans bør også vaskes på skånsom vask for å bevare stretchen i de. Dropp skyllemiddel ved vask og romtørk de istedet for tørketrommel. Slik vil du beholde dine favoritter lenge!

Slim jeans for alle

Alle jenter og kvinner vil ha minst et par skinny jeans i sitt garderobeskap. De passer for alle anledninger og kan styles alt etter din personlighet. For en rocka og avslappet look vis fram årets brunfarge med slim fit jeans med flotte effekter som for eksempel slitasje på knærne. For en mer feminin stil, kle deg med jeans med søte detaljer som flere glidelåser og jukselommer. Uansett hvilken passform du ser etter finner du garantert et par jeans for deg. Jeans er et personlig valg og sier mye om deg som person. Kanskje du ønsker en klassisk bukse i denimblå eller en sort hvilket kan suppleres med hele garderoben?

Hos Gina Tricot får du dine Slim fit jeans med rask levering. Bestiller du til en av våre butikker får du også gratis frakt på dine jeans. Bruk sparte penger på en lekker statement tee hvilket er en perfekt kombinasjon med dine ettersittende jeans. Du kan også overraske dine venninner med gavekort hos Gina som kan brukes i en av våre mange butikker i Europa eller online.