Skinny jeans

Skinny jeans online på Gina Tricot

Moteriktige skinny jeans i sesongens knallfarger

Hos Gina Tricot finner du det største utvalget av moteriktige jeans. Skinny jeans passer de aller fleste fasonger, og er riktig stilig med det rette tilbehøret.

Skinny jeans med perfekt passform

For deg som elsker en avslappet stil, er kanskje en skinny jeans med høyt liv et alternativ. Høyt liv gjør seg utmerket med en lekker bluse nedi bukselinningen. Om du ikke liker å fremheve midjen, lar du blusen henge løst utenfor jeansen. Smale jeans er et alternativ til skinny jeans. De sitter løsere på, men er smale nede ved anklene. Med riktige pumps eller støvletter har du det tidsriktige uttrykket. Om du velger en blå eller grå jeans spiller ingen rolle. Det viktigste er at fargen passer deg perfekt. Et par ettersittende jeans er et must i samtlige garderober, og du bestiller enkelt din favorittjeans online hos Gina Tricot.

Bevar kvaliteten på dine skinny jeans

For å beholde levetiden på dine nyinnkjøpte jeans, anbefales det at du vasker dine moteriktige jeans etter vaskeanvisningen du finner på innsiden av plagget. Denim jeans skal ikke vaskes med vaskemiddel som inneholder blekemiddel. Vreng gjerne jeansen før vask. Det anbefales å ikke benytte tørketrommel. Perfekt passform vedlikeholder du enkelt ved å tørke jeansen liggende.

Kjøp trendy jeans hos Gina Tricot

Visse plagg er absolutt nødvendig å ha i din garderobe, og jeans går aldri av moten. Utallige modeller og fasonger i alle farger, gjør utvalget gedigent. Velg mellom slim jeans, rette jeans, lav- eller høy midje. Du finner alltid en fasong som passer deg perfekt. Velg gjerne lyse farger til sommeren, og mørke farger til høst- og vintersesongen. Trendy lysegrå jeans er et røft alternativ, mens mørkeblå jeans alltid er et stilsikkert alternativ til alle anledninger. Glem ikke sesongens trender, og velg gjerne ankellange jeans i sommerens lyse farger. Husk at dine favorittmodeller er å finne online hos Gina Tricot.

Stilige jeans med høy eller lav midje er alltid populært. Hvorfor ikke bestille samme modell i to ulike farger, så slipper du det vanskelige valget? Lagerbeholdningen oppdateres fortløpende, og utvalget er stort. Finn dine favorittjeans i dag, og bestill online på våre nettsider. Vi har skinny jeans med rask levering og med 14 dagers returrett, er du garantert fornøyd hos Gina Tricot.