Tavallisia kysymyksiä

Tilaus

Miten voin rekisteröityä ja tilata?

Kun haluat rekisteröityä asiakkaaksi, napsauta ”Kirjaudu sisään”, jonka löydät ostoskorin vierestä. Valitse sen jälkeen ”rekisteröidy”. Anna sähköpostiosoitteesi ja haluamasi salasana sekä napsauta ”rekisteröidy”. Esiin tulee näyttö, jossa lukee ”asiakastiedot”. Täytä siihen omat tietosi, kuten syntymäpäiväsi, etu- ja sukunimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Sitten olet valmis tilaamaan.

Mitä maksuja teillä on?

Edullisin vaihtoehto on valita tilaus lähetettäväksi myymälään. Tämä on aina ilmaista. Valitse kohta ”Nouda myymälästä” maksaessasi verkkokaupassa. Saat ilmaisen toimituksen myös kotiin kun ostat yli 40 eurolla. Alle 40 euron ostoksiin lisätään toimituskulut 3,90€ . Jos haluat maksaa Klarna-laskulla, hintaan lisätään laskutuslisä 1,90 €.

En voi kirjautua sisään.

Onhan kirjautumisessa käyttämäsi sähköpostiosoite sama, jonka annoit rekisteröityessäsi? Kirjoita se pienillä kirjaimilla. Onko sinulla oikea salasana? Voit aina pyytää uuden salasanan napsauttamalla ”Oletko unohtanut salasanasi?”.

Voinko tehdä muutoksia tilaukseeni tai asiakastietoihini?

Maksun vahvistamisen jälkeen et voi enää tehdä muutoksia tilaukseesi tai osoitetietoihisi. Voit muuttaa asiakastietojasi tilauksen yhteydessä tai kirjautumalla sisään ja valitsemalla ”Asiakastiedot”.

Kuinka vanha tilaajan täytyy olla?

Tilaajan täytyy olla vähintään 18-vuotias.

Maksu

Mitä maksutapoja voin valita?

Voit valita VISA-, Mastercard- ja VISA Electron -korttimaksun sekä Klarna-laskun. Voit myös maksaa lahjakortilla. Lue lisää kohdasta ”Kuinka maksan lahjakortilla”.

Kuinka voin ottaa yhteyttä Klarnaan?

Voit joko lähettää sähköpostia osoitteeseen www.klarna.com tai soittaa 09-425 997 71.

Aukioloajat:

Ma-Pe 09.00-18.00

En ole saanut laskua.

Klarna on lähettänyt laskun sähköpostitse. Voit itse hakea laskua osoitteesta www.klarna.com antamalla sähköpostiosoitteesi kohtaan ”Löydä laskusi”.

Miksi en voi maksaa laskulla?

Jos ostostasi ei hyväksytä, kun valitset maksutavaksi laskun, siihen voi olla useita syitä.

1. Laskulla maksamiseen vaaditaan, että olet vähintään 18-vuotias.

2. Antamasi osoite on virheellinen. Laskulla maksettaessa hyväksytään vain väestörekisterissä oleva osoite.

3. Olet ylittänyt laskun enimmäismäärän, joka on 250 €. Tämä voi kuitenkin vaihdella, joten jos haluat tietää enimmäismäärän, ota yhteyttä Klarnaan, puh. 09 - 425 99 771.

4. Olet antanut väärän henkilötunnuksen. Henkilötunnus tarkistetaan väestörekisterissä olevan osoitteesi perusteella, joten näiden kahden tulee vastata toisiaan.

5.5. Klarna (jota käytämme laskulla maksettaessa), ei hyväksy luottoasi.

Kuinka maksan lahjakortilla?

Jos haluat maksaa lahjakortilla, syötät kortin 12 viimeistä numeroa kohtaan "Onko sinulla lahjakorttia?". Sitten Pinkoodi, jonka raaputat esiin kortin kääntöpuolelta. Vahvista ostoksen "Lisää". Ginatricot.com voi vain tehdä ostoksia uusilla lahjakorteilla. Uudet lahjakortit alkaa aina numeroilla 998 sen jälkeen pitkä sarjanumero. Lisätietoja on saatavilla ginatricot.com. verkkokaupassa. Myymälästä ostettu lahjakortti on aktivoitu ja käyttövalmis sellaisenaan. Jos sinulla ei ole tarpeeksi rahaa lahjakortilla, voit käyttää sitä osamaksuna yhdessä Klarna-laskun tai luottokortin kanssa. Lue lisää Klarna-laskulla ja luottokortilla maksamisesta ehdoistamme. Löydät linkin ehtoihin ginatricot.com-sivuston alareunasta.. Kun maksat ostoksesi lahjakortilla, pyydämme sinua säilyttämään lahjakortin siihen asti, kunnes olet saanut tuotteet. Mahdollisessa palautuksessa rahat palautetaan ensisijaisesti lahjakortille. Luottokorttia tai Klarna-laskua käytetään vasta sitten, kun lahjakortin summa on maksettu takaisin. Jos olet hävittänyt lahjakortin, löydät korttinumeron, saldon ja pin-koodin kohdasta ”Sivuni” osoitteesta ginatricot.com. Ilman fyysistä lahjakorttia summa voidaan käyttää vain verkkokaupassa, ei myymälöissämme. HUOM! Muistathan, että lahjakortin voi käyttää vain samassa maassa kuin mistä se on ostettu.

Toimitus

Kuinka pitkä toimitusaika teillä on?

Pyrimme siihen, että ennen kello 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Tavallisesti se tarkoittaa sitä, että saat tuotteet kahden päivän kuluessa tilauksen tekemisen jälkeen.

Mistä/miten haen tuotteet?

Saat sähköpostiisi toimitusvahvistuksen, kun pakettisi lähtee varastoltamme. Siitä löydät tiedon, onko tuotteesi lähetetty kirjeenä vai pakettina. Jos tilaus lähetetään pakettina, löydät vahvistuksesta seurantakoodin, jolla voit seurata paketin kulkua. Kun paketti on skannattu valitsemassasi postissa, saat tekstiviesti-ilmoituksen tai voit noutaa paketin lähetystunnuksella ja henkilöllisyystodistuksella. Kirje toimitetaan suoraan kotiisi.

Miksi en ole saanut kaikkia tuotteita?

Joskus voi käydä niin, että puuttuneen tuotteen varastosaldo ei pitänyt paikkaansa, kun teit tilauksen. Emme tee jälkitoimituksia, joten et saa tuotetta myöhemminkään. Kun tilauksesi lähtee varastoltamme, sinulta veloitetaan vain ne tuotteet, jotka todella lähetettiin. Jos sinua on kuitenkin veloitettu tuotteesta, jota et saanut, ota yhteyttä asiakaspalveluumme customerservice@ginatricot.com.

Voinko seurata toimitusta?

Kyllä, jos tilaus lähetetään pakettina, sinä saat seurantanumeron siihen toimitusvahvistuksessa joka lähetetään sinun sähköpostiin.

Voinko muuttaa noutopaikkaa tilauksen hyväksymisen jälkeen?

Ei, vahvistettuun tilaukseen ei voi enää tehdä muutoksia. Siksi kannattaa aina tarkistaa osoite- ja toimitustiedot huolellisesti.

Voiko joku muu noutaa pakettini?

Kyllä, mutta noutajalla tulee silloin olla mukana valtakirja.

Toimitatteko Ahvenanmaalle, Huippuvuorille, Färsaarille ja Grönlantiin?

Ei, toimitamme kaikkiin Pohjoismaihin lukuun ottamatta Ahvenanmaata, Huippuvuoria, Färsaaria ja Grönlantia.

Palautus

Kuinka kauan voin palauttaa?

Sinulla on 14 päivän palautusoikeus, joka alkaa siitä päivästä, kun vastaanotit tilauksen. Jotta voit asiakkaana hyödyntää 14 päivän palautusoikeuttasi, tuotteen tulee olla käyttämätön ja hyvässä kunnossa ja hintalappujen yms. tulee olla paikallaan. Jos haluat palauttaa yhden tai useampia tuotteita meille, kirjaudu sisään käyttäjätilillesi ja noudata kohdan ”Sivuni” ohjeita.

Kuinka rekisteröin palautuksen?

Kun haluat rekisteröidä palautuksen, kirjaudu sisään käyttäjätilillesi ja noudata kohdan ”Sivuni” ohjeita. Jos tarvitset apua, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen customerservice@ginatricot.com tai napsauttaa kohtaa ”Asiakaspalvelu”.

Miksi en voi rekisteröidä palautustani?

Oletko joko antanut väärät käyttäjätiedot kirjautuessasi sisään tai palautusoikeus on päättynyt. Jos tarvitset apua, voit ottaa yhteyttää asiakaspalveluumme, customerservice@ginatricot.com.

Miten takaisinmaksu suoritetaan, kun olen maksanut lahjakortilla?

Takaisinmaksu tehdään aina sille maksutavalle, jota olet käyttänyt tilatessasi. Jos olet maksanut osan lahjakortilla ja osan laskulla tai luottokortilla, tehdään takaisinmaksu ensisijaisesti lahjakortille. Ylittävä määrä joko vähennetään laskusta tai maksetaan takaisin luottokortille.

Kuinka kauan rahojen takaisinmaksussa kestää?

Palautuksen lähettämisestä voi kulua noin kaksi viikkoa ennen kuin varastomme vastaanottaa ja rekisteröi palautuksesi. Jos olet maksanut kortilla, voi viedä 3–5 päivää ennen kuin rahat on taas palautettu kortille.

Palauta myymälään tai tee palautus verkkovarastoon?

Jos haluat palauttaa ginatricot.comista ostamasi tuotteen, voit valita palautatko sen Gina Tricot -myymälään vai verkkovarastoomme. Katso alta lisää tietoa käytännöstä.

Palauta Gina Tricot -myymälään?

Jos päätät palauttaa tuotteen johonkin Gina Tricot ‑myymälöistämme, muista ottaa mukaasi tilausnumero. Tilausnumeron löydät pakkausluettelostasi, tilausvahvistuksestasi tai kirjautumalla tietokoneella tai mobiililaitteella kohtaan ”Sivuni”.