Filippa kimono
299 NOK

Kaftaner

Kaftan online på Gina Tricot

Kaftaner er sommerens antrekk
Med en lekker kaftan over bikinien eller badetøyet, går du fra strandklar til festklar på et blunk. Kaftaner er behagelige i sommervarmen og gir deg en avslappet, men elegant look.
Kaftan – orientalsk eleganse og stil
En kaftan er opprinnelig et løstsittende plagg fra Midtøsten og Asia, båret av både kvinner og menn. Plagget har den fordelen at det føles lett og luftig på kroppen, samtidig som det er dekkende. Det er med andre ord perfekt å kaste en strandkaftan over bikinien på vei fra stranda til det lokale markedet. Eller hva med en elegant, men komfortabel kimono kaftan på standrestauranten en varm sommerkveld? Få klesplagg kombinerer komfort og eleganse på en like god måte, og en kaftan er derfor det perfekte plagget å pakke med seg til sydenturen. Kaftaner fra Gina Tricot kommer i en rekke ulike stiler og farger, slik at du kan finne ditt personlige uttrykk.
Lang kaftan er lettstelt, men ømtålelig
Kaftanen bør luftes godt etter bruk. Sørg for å riste eller børste av sand og lignende, dersom du bruker kaftanen på stranden. Plagget bør vaskes skånsomt på maksimalt 30 grader. Unngå bruk av tøymykner. Plagget tørker raskt, og for å bevare tekstilkvaliteten lengst mulig er det ikke tilrådelig å bruke tørketrommel.
Fra stranden til festen med en kaftan
På varme sommerdager vil du gjerne kjenne vinden mot huden og virkelig nyte sommeren, samtidig ønsker du jo gjerne å se elegant og bra ut. Derfor bør du ha noen kaftaner i ditt klesskap. Da kan du kle deg i noe som gjør at du føler deg komfortabel og fri, samtidig som du føler deg pyntet nok til å gå på sommerfest med venninnegjengen, eller på en fin restaurant med kjæresten din. Ta på deg en av dine kaftan kjoler og vips, så er du klar for aftenen. Det finnes så utrolig mange ulike trykk og design å velge mellom, og med en mønstret kaftan får du frem din personlige stil.
Gina Tricot produserer klær til trendbevisste kvinner med sans for stilfulle og behagelige klær. Selskapet er opptatt av å følge med i trendbildet, og overlater ingenting til tilfeldighetene. En målestokk for våre designere er om de selv ville kjøpt og gått i klærne vi produserer. I utvalget du finner hos Gina Tricot er det lett å variere og matche ulike antrekk og tilbehør for å finne din unike og personlige stil. Akkurat nå finner du flotte kaftaner som matcher perfekt til våre lekre bikinier og badetøy.