Poloshirts til kvinder online hos Gina Tricot

Trend-proof sweater med tradition

Poloshirts er en evig klassiker. Vi har selvfølgelig masser af modeller i masser af farver. Fra den strikkede trøje med en stor krave til den slanke og figurskårne top. Hvilke modeller vælger du? Se vores samling af poloshirts til kvinder.

Maxim stil med poloshirts til kvinder

Hvad ville være klædeskabet uden poloshirt? Dette er et tøj, der faktisk altid er populært. Stilfolkene investerer i modeller i flere forskellige designs. En grovstrik poloshirt giver naturligvis en helt anden fornemmelse af den mere tynde strikmodel. Du kan også vælge trøjer med for eksempel kabelstrikning, ribbestrikkelse eller en blød, bølget krave. Den korte poloshirt er en anden favorit, der er perfekt til klubnatten. En bomuldspolo er ofte lidt tyndere og kan bæres på mange forskellige måder. Du kan vælge mellem alt fra klassiske sorte til bløde pasteller som abrikos, gul og lyseblå. Hvis du leder efter pæne poloshirts er du kommet til det rigtige sted.

Derefter vasker du tøjet

Du ønsker bestemt, at dit nye tøj skal forblive friskt i lang tid? Følg altid instruktionerne på vaskekluden. For eksempel giver det vaskeinstruktioner og fakta om temperatur, vaskemiddeldosering, og her kan du også finde ud af, om tøjet skal stryges. Fjern fortrinsvis stærke pletter så hurtigt som muligt.

Perfekt under læderjakken

Du kan let matche en strikket poloshirt med både jeansjakke og sort læderjakke. Den ru striktrøje bliver et ekstra varmt lag, og det er bestemt rart at have en stor dejlig krave, der kan trækkes op til hagen? Cosy? Høj! Vil du have en pænere model af sweater? Sats på fint strik. Modellen passer perfekt til et par enkle, lige slacks, hvis du vil have et lidt mere klædt look. Sammen med dine foretrukne jeans får du et rigtig dejligt hverdags look. Feminine detaljer såsom ruffles kan give poloshirts et andet stiludtryk. Våg at lege med detaljer for at finde et perfekt look, der passer til dig.
Leder du efter stilfulde og trendy poloshirts? Hos os finder du sweatere i mange forskellige farver. Derudover dukker der nyheder op i vores webshop hver dag. Hvis du kan lide mode, gå ikke glip af at besøge os. Selvfølgelig handler du i et sikkert e-handelsmiljø, og du kan stole på hurtige levering af dine varer. Vi er det første valg for dem der elsker mode.