Alexa poncho
199 NOK
Alexa poncho
199 NOK
Alexa poncho
199 NOK
Alexa poncho
199 NOK
Alexa poncho
199 NOK
Alexa poncho
199 NOK

Poncho

Ponchos online på Gina Tricot

Poncho - en ny favoritt

Poncho vil bli ditt nye favorittplagg. Den er enkelt å mikse med mange forskjellige stiler, og er lett å ta både av og på. Dette plagget passer perfekt enten du er hjemme eller på jobb, i tillegg er det behagelig.

Poncho - det perfekte ytterplagget

Skal du ha et ytterplagg som gjør hvilket som helst antrekk kult, er poncho det rette valget. En sommerponcho er et lett plagg å ta på seg om du skal ned på stranden, en rask tur til byen eller på fest. En fin poncho med mønster gir deg ett plagg som kan style opp en enkel kjole og gjøre hele antrekket litt røffere. Ponchoene finnes i forskjellige former og fasonger. Noen er som en enkel jakke som tas på, men andre kun har en åpning til hodet, og skal dermed trekkes over hodet. Ponchoene kommer i ulike materialer, som strikk og polyester. Det store utvalget av mønstre, farger og fasonger gjør det enkelt for deg å finne din favoritt.

Ullponcho bør tas godt vare på

En ullponcho bør vaskes på vranga og ved lav temperatur. Etter vask strekkes den forsiktig ut for å opprettholde fasongen. Disse bør aldri tørkes i tørketrommelen, og bør også strykes på lav temperatur. En poncho i polyester bør vaskes med litt skyllemiddel, men er ellers enkel å vedlikeholde. Det er sjeldent behov for å stryke disse.

Behagelig og enkelt plagg

En strikket poncho er et flott plagg å ha i garderoben. Den er enkel å hive på seg og passer i tillegg sammen med de fleste klesstiler. En grå og kald høstdag kan en skjorte se fantastisk ut med en poncho over, og samtidig holder den deg lun og varm. En høstponcho i fine farger gir deg ett behagelig og fint plagg som kan brukes hele uken gjennom. Den passer like perfekt til jobb, som til skolen og er velegnet som et koseplagg hjemme i sofaen. Det er ingen som sier at du ikke kan se stilig ut og holde deg varm på samme gang!

Hos Gina Tricot har vi mange fine ponchoer til enhver anledning. Vi har nydelige farger og stiler. Hos oss får du alt du trenger til det perfekte antrekket, med rask levering og gode priser. VI har den hotteste stilen med alt tilbehøret du skulle trenge, enten det skulle være til en kald høstdag på jobb eller en varm sommerdag på stranden. Med fri frakt og gratis bytte og retur, vil handelen hos oss være bekymringsløs.