Polokjoler

Polokjoler online på Gina Tricot

En varmende kjole

Den klassiske polokragen er kommet tilbake i kjoleform, takket være de praktiske og varmende polokjolene. Polokjoler er kanskje ikke noe for alles smak, men de som bærer dem er gjerne de som også liker den mer tradisjonelle pologenseren.

Kle deg praktisk og elegant

Er du glad i varme plagg og liker å ta vare på deg selv på kalde dager? Da er en polokjole noe for deg. Med denne kjolen kan du føle deg elegant både på fest og ute på byen uten å få vondt i halsen av den kjølige luften. Disse spesielle kjolene kommer både i strikkede og myke materialer. Prøv utgaver med både lange og korte ermer for mer variasjon. Om du velger skjult knepping og snøring i livet, så får kjolen raskt et mer feminint preg. En svart polokjole gir deg en røffere look, mens en over size-kjole kan være perfekt om du har litt ekstra former å vise frem.

Pen polokjole i ulike materialer

Dette med vask og vedlikehold av plagg kommer helt an på materialvalget. Dersom du har en strikket polokjole i ullstoff, bør du helt klart ta andre forbehold enn om den er laget av bomull eller polyester. Husk at ull krymper ved for høye temperaturer! I tillegg bør du alltid la den lufttørke i hengende tilstand, uansett hvilket materiale den er laget av.

Finn gode kombinasjoner på nett

Det finnes mang en billig polokjoler i butikkene, men det er enda enklere å finne den rette modellen på Internett. Her på Gina Tricot kan du dessuten finne noen flatterende leggings som står i stil med kjolen din. De understreker den varmende looken en slik kjole gir, og til sammen skaper de et fullverdig antrekk. Dersom du foretrekker kos fremfor siste skrik, så er en slik kombinasjon noe for deg. Du kan likevel holde en sikker stil, takket være et elegant belte, sko og veske som matcher. En sort polokjole er vel så praktisk som det å ha den lille sorte i klesskapet. Alle vet vi at sistnevnte ikke passer for frysepinner.

Dersom du elsker følelsen av varm ull mot kroppen, så er varianten strikkekjole et must for deg. La deg tylles inn i en herlighet av ull, farger og strikkedesign, samtidig som du kan sjekke ut alt vi kan tilby av lekre accessories. Her på Gina Tricot finner du et hav av det enhver kvinne drømmer om å ha i garderoben til faste lave priser.