Skor

Skor online på Gina Tricot

Skorna är huvudsaken

Skor är basen i en garderob och något vi inte kan eller vill leva utan! Se till att ha en uppdaterad och fräsch skogarderob som matchar alla dina outfits.

Rätt sko för rätt tillfälle

Oavsett om du ska gå på ett bröllop, en möhippa, studentfest eller ett strandparty är något av det viktigaste i din outfit dina skor. Föredrar du platta eller högklackade skor? Blankt lack eller mocka? Sneakers till shoppingrundan eller espadrillos till beachen? Här kan du alltid hitta skor för alla tillfällen. Med rätt formgivning kan dina festskor bli riktiga benförlängare och helt förändra din siluett medan ett par klassiska välputsade pumps aldrig kan bli fel på en jobbintervju. Här finns skomodeller för att matcha med alla sorters plagg, allt ifrån den böljande maxiklänningen till stuprörsjeansen. Testa att kombinera högklackat till dina boyfriendjeans för en ledig men ändå uppklädd stil.

Ta hand om dina pumps

Dina nya pumps står emot smuts och väta bättre om du impregnerar dem innan första användning, det förlänger skornas hållbarhet. Använd alltid rekommenderat preparat för materialet. Skohorn är en bra investering för att få hälkappan att hålla längre och skoblock gör att skorna behåller formen när de inte används. Iläggssulor rekommenderas även för bättre komfort och hygien, se till att byta dem ofta!

Give a girl the right shoes...

and she can conquer the world. Visst ligger det något i citatet från Marilyn Monroe. Vi har mängder av klassiska vardagsskor som gör att du känner att du kan gå precis hur långt som helst på jobbet. Här hittar du också glittriga partyskor att dansa i genom natten. Med en välfylld skogarderob ser du till att ha just det som behövs för att knyta ihop en stil och höja självförtroendet. Ett par sneakers till en skir sommarklänning eller ballerinaskor till kostymbyxor? Det finns inte längre några tydliga regler för vilka skor som passar vilka tillfällen vilket gör att du verkligen har chansen att uttrycka just din personlighet.

Skor på nätet för alla tillfällen hos Gina Tricot! Stilproffs som kan sin sak. Utöka din skosamling så du har skor att matcha din outfit med oavsett du ska på shoppingrunda, en första date, bröllop, fest eller jobbintervju. Mängder av skomodeller i alla möjliga färg- och materialval för att just du ska kunna hitta dina nya favoriter. Missa inte säsongens nyheter!