Kontakta oss

För att snabbare hantera ditt ärende har vi valt att ha vår kundtjänst via e-post. Dina frågor besvaras måndag-torsdag mellan kl 08:00-17:00 och fredag mellan 08:00-16:00.

Frågor som skickas efter kl 17:00 på vardagar eller helgdagar besvaras nästkommande vardag. Fyll i formuläret och beskriv ditt ärende så utförligt som möjligt.

Saknar du din order- eller leveransbekräftelse? Glöm inte att kika i skräpposten då de kan hamna där.

Jag vill returnera, men kan inte logga in på hemsidan?

Det går bra att göra en retur till oss även utan att logga in på vår hemsida. Du kan då fästa returetiketten på paketet och sedan lägga i en lapp med information om returorsak. Vi kommer då att kunna behandla din retur. I det fall du vill göra en retur till någon av våra butiker räcker det att du kommer in till butiken med plagget och ditt ordernummer för att göra en retur.

Jag kan inte logga in.

I samband med att den nya dataskyddsförordningen (GDPR) trädde i kraft valde vi att radera de profiler hos oss som hade missat att kryssa i att de accepterar våra användarvillkor, eller på annat sätt inte längre var aktiva. I det fall du varit inloggad tidigare, men då du inte finns med längre så misstänker jag att din profil var en sådan. Jag rekommenderar dig i så fall att registrera dig som medlem på nytt.

Jag har inte fått någon order- eller leveransbekräftelse.

I vissa fall hamnar mejlen från oss dessvärre i skräpposten, eller bland oönskade mejl. Jag ber dig därför se över så att det inte hamnat där.

Jag har inte fått någon faktura.

Fakturan har Klarna skickat till dig per e-post. Du kan själv hämta din faktura från www.klarna.com, genom att ange din e-postadress vid "Hitta din faktura".

Kan jag ändra utlämningsställe efter bekräftad order?

Nej, efter bekräftad betalning går det inte att göra några ändringar längre. Därför är det alltid bra att vara extra noggrann med att adress- och leveransuppgifter stämmer.

Var / hur hämtar jag ut varorna?

När ditt paket lämnar vårt lager får du en leveransbekräftelse till din e-post. Här finner du information om dina varor har skickats som brev eller paket. Skickas beställningen som paket, finns där kollinummer angivet, som du kan använda för att söka efter ditt paket på www.posten.se. När paketet har scannats in hos ditt valda postombud, skickas sms-avisering eller så kan du hämta det med kollinummer och legitimation. Brev levereras direkt hem till dig. Leveransen kommer att ske till ditt valda postombud i det fall det skickas som ett paket. Vid brevleveranser tas det inte hänsyn till vilket ombud du valt, utan det är då din adress som blir leveransstället. Du kan även välja leverans till någon utav våra butiker.

Kan någon annan hämta mitt paket?

Ja, men då måste budet kunna visa upp bådas legitimation.

Vem står för returen?

Kund står i de flesta fall för returen. Har du betalat med kort eller presentkort sätts pengarna för returen minus returfrakten, 34,90 kr tillbaka in på kortet. Betalar du med faktura, justerar du själv beloppet för returen på fakturan som skickades via mail. Du betalar endast för de varor du behåller, fraktavgift 34,90 kr och returporto 34,90. Om hela order returneras, betalar du endast returporto 34,90. Vid retur i butik tillkommer ingen returfrakt. Har vi skickat fel eller en defekt vara står vi naturligtvis för returportot.

Vad händer om jag inte hämtat mitt paket?

För alla paket som inte hämtas ut debiteras en avgift på 175 kr. Är din order skickad som ett brev, eller om du valt leverans till någon av våra butiker är avgiften istället 34,90 kr. Avgiften motsvarar kostnaderna för expeditionsavgift, returfrakt och hantering. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet från postombudet och returnera paketet. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter.

Hur återbetalas pengarna när jag betalat med presentkort?

Återbetalning sker alltid till det betalsätt man använt. Har man betalat både med presentkort, faktura eller betalkort återbetalas det alltid i första hand till presentkortet. Belopp utöver det justeras antingen från faktura eller återbetalas till betalkortet. Vid retur laddas presentkortet upp på ”Mina sidor” och du kan då nyttja ditt presentkort via din inloggning på vår hemsida även i det fall du inte har kvar det fysiska kortet.

Du hittar alla frågor och svar här.