Delivery within 3-5 work days*

People

Empowering women

Vi arbejder på at styrke kvinder, blandt andet ved at give kvinder inspiration og selvtillid via vores tøj, men også i vores arbejde internt og i vores produktionsled.

For os er det en mærkesag og en selvfølge at arbejde med, da vi er 97 % kvinder i organisationen og sælger produkter til kvinder.

Via vores stærke samarbejder hjælper vi med at støtte kvinder på mange forskellige niveauer i vores globale verden.

For eksempel Dress for Success, UN Women og UNICEF

 

Bæredygtighedsarbejde i praksis

Vores tilstedeværelse og de besøg, vi selv foretager, er et supplement til den tredjepartskontrol, der finder sted inden for rammerne af amfori Business Social Compliance Initative (BSCI) og aftalen The Accord on fire and safety. Gina Tricot har siden 2008 været medlem af amfori BSCI, som er en af verdens største organisationer, der sikrer systematisk og uafhængig opfølgning på forsyningskæderne. amfori BSCI's over 2.000 medlemmer har vedtaget et adfærdskodeks og får via initiativet adgang til værktøjer og opfølgning på adfærdskodekset via tredjepartsrevisorer. Som én samlet enhed inden for rammerne af BSCI står vi stærkt i diskussionen med leverandører og lande. 

I november 2013 skrev Gina Tricot under på The Accord for Fire and Building Safety in Bangladesh.   Denne aftale opstod på baggrund af den forfærdelige katastrofe ved Rana Plaza, hvor en fabriksbygning styrtede sammen i Bangladeshs hovedstad Dhaka i april 2013 og kostede 1.129 liv. Over 200 internationale virksomheder er i dag tilknyttet aftalen og arbejder aktivt på at få en bedre og mere sikker tøjindustri. Som virksomhed forpligtede vi og alle andre, der underskrev aftalen, os til de næste fem år at udarbejde handlingsplaner for de fabrikker, vi arbejder med i Bangladesh. Desværre indså vi alle, at det ville kræve mere tid og mere involvering fra de lokale myndigheders